Souschef till Hotel Skeppsholmen
Hotel Skeppsholmen AB / Kockjobb / Stockholm
2014-02-14
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Hotel Skeppsholmen" (publicerad 2019-04-23) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Skeppsholmen AB i Stockholm Vi söker en passionerad, driven, matlagare med stark vilja bra organisationsförmåga. Du blir en nyckelspelare i vårt team och det är viktigt att du vill vara med att utveckla vår restaurang.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket i form av korvar, inläggningar och rökta råvaror.
Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.
Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotell rum och sviter för mer info se,
www.hotelskeppsholmen.seVi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök. Du jobbar i dag som souschef eller förstekock, och ser dig själv som en lagspelare.
Tjänsten är en heltid.
Publiceringsdatum2014-02-14Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
tomas@hotelskeppsholmen.seKontaktMagnus Johansson, kökschef 08 - 4072300 (reception) 0708 30 59 46
magnus@hotelskeppsholmen.seFöretagHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
AdressHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
BOX 1616
11186 STOCKHOLM
KontorsadressGRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4072300
E-postadress:
tomas@hotelskeppsholmen.se Jobbnummer 1780044
Observera att sista ansökningsdag har passerat.