Souschef till Hermans med intresse för vegansk kost

Hermans / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hermans i Stockholm

Är din framtidsdröm att någon gång öppna egen restaurang så är vårt tips: satsa på vegansk inriktning! Det säger vi med stort självförtroende efter att ha drivit en lönsam restaurang i många år med ökande omsättning årligen. Välj att lära dig från vår samlade erfarenhet inom vegetabilisk matlagning som du kommer att ha nytta av oavsett om du sedan söker till ett storkök eller vill satsa på eget. Det är så branschen ser ut. Duktig personal rör på sig för att hela tiden utveckla sig vilket vi tycker är toppen. Vi vill dra nytta av dina erfarenheter för att förbättra vår organisation gentemot att du får ta del av våra erfarenheter och kunskapsbank. Givetvis kommer vi göra allt för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Nu söker vi en souschef som har det där extra drivet och som känner en kunskapstörst, vilja att driva fram egna idéer, vill bli hörd och få påverka, har gärna erfarenhet inom vegetarisk och vegansk matlagning, har erfarenhet av liknande arbete som souschef, köksmästare, eller åtminstone känner inombords att du skulle kunna leda ett arbetsteam genom att vara exemplarisk. Du kommer att ha ett starkt team på plats: en restaurangchef med över 20 års erfarenhet, en kökschef med över 10 års erfarenhet, en souschef med över 10 års erfarenhet, kockar och köksbiträden med minst fem års erfarenhet. Vi kommer att göra allt för att du ska få en bra start. Vi tillhandahåller personalbok, checklistor för de olika arbetspassen, vi arbetar med Caspeco för lön- och schemaläggning, vi har kollektivavtal. Dina främsta arbetsuppgifter blir att laga mat, vara skiftansvarig, sköta schemaläggning, utveckla buffén som serveras, delta i ledningsmöten som hålls veckovis i sociokratisk form, delta i personalmöten, se till så att recept och checklistor uppdateras och följs av personalen i köket. Arbetstiderna varierar med morgon- och kvällspass samt helger.
Välkommen att skicka in din cv med personligt brev varför du vill lära dig mer om framtidens kost och vad du kan bidra med. Vi kallar till personlig intervju så vänligen respektera att vi ej tar emot ansökningar på plats.

Publiceringsdatum
2019-02-15

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-06-15
Ange följande referens när du ansöker: souschef

Företag
HERMANS

Kontorsadress
FJÄLLGATAN 23

Jobbnummer
4615308

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hermans

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hermans: