Souschef till Brasserie Godot

Brasserie Godot AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brasserie Godot AB i Stockholm

Om GODOT

Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996-­2002).

Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.

Vi söker nu souschef till oss på Brasserie Godot.

Vi söker dig med god erfarenhet inom det franska och svenska köket. Du värnar om kvalitet på tallriken och har hög ambition.

På Brasserie Godot jobbar vi med klassisk fransk och svensk matlagning i modern tappning där allt görs från grunden.

Du har ska ha lätt för att samarbeta i köket, matsalen och med baren. Du har en stark känsla för att våra gäster ska få absolut bästa service. Vi söker en ny Souschef.

Är du den vi söker tveka inte att höra av dig till oss via mail info@godot.se

Publiceringsdatum
2021-12-01

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-12-31

Adress
Brasserie Godot AB
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Brasserie Godot AB (org.nr 556532-5569)
Grev Turegatan 36 (visa karta)
114 38  STOCKHOLM

Ansökan
E-post: info@godot.se

Arbetsplats
Brasserie Godot

Kontakt
Ägare
staffan svederman
info@godot.se

Jobbnummer
6144836

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brasserie Godot AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brasserie Godot AB: