Souschef till Araslöv Golf & Resort på 100 %, tillsvidare
Araslövs Golfbane AB / Kockjobb / Kristianstad
2025-12-04
Visa alla kockjobb i Kristianstad,
Bromölla,
Sölvesborg,
Hässleholm,
Östra Göinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Araslövs Golfbane AB i Kristianstad Om Araslöv Golf & Resort
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop- och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.
Publiceringsdatum2025-12-04Om tjänstenPå Araslöv står maten och servicen i fokus och det är viktigt att du brinner för matlagning. Köket står för en smakfull blandning av det traditionella och det moderna, där arbetet innebär både tallriksservering på lunchen samt à la carte på kvällen. Utöver det dagliga arbetet arrangeras bröllop och olika typer av fester där arbetsrollen bjuder ett varierande arbete. Som Souschef har du en nyckelroll i att säkerställa kökets dagliga drift och leverera matupplevelser av högsta kvalitet till våra gäster. Du arbetar nära kökschefen och är en viktig ledare för köksteamet.
Din bakgrund / Dina egenskaper
Utbildning inom hotell och restaurang eller yrkesutbildning.
Erfarenhet som kock eller souschef, gärna från en hotell- eller à la carterestaurang.
Trygg och tydlig ledare med förmågan att inspirera.
Lagspelare.
Förmåga att arbeta proaktivt och lösningsorienterat.
Har god förmåga att hantera stress och arbeta i ett högt tempo.
Ekonomiskt tänk när det gäller både inköp och i ditt ledarskap.
Har ett stort engagemang för mat, kvalitet och presentation.
Är ansvarsfull, lösningsorienterad och trivs i en dynamisk miljö med variation.
Trivs med varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger.
Meriterande:
Erfarenhet av större event och festvåningar.
Kreativitet och nytänkande i köket.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Arbeta operativt i köket under service, med fokus på kvalitet, presentation och effektivitet.
Leda och motivera köksteamet och säkerställa effektivitet.
Samordna köksarbetet och upprätthålla höga hygien- och kvalitetsstandarder.
Ansvara för att alla rätter håller högsta kvalitet, från presentation till smak.
Ansvara för menyutveckling och matlagning vid behov.
Hantera inköp, lager och hygien med stor noggrannhet.
Planerar din och dina medarbetares tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål.
Bidra till att skapa en positiv och samarbetsvillig arbetsmiljö.
Vi erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö på en vacker resort.
Grundläggande trygghet med kollektivavtal.
Ett utmanande och stimulerande arbete.
Möjligheten att arbeta med ett engagerat team som brinner för gästupplevelser.
Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % hos Araslöv Golf & Resort och tillsättning sker efter
överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du behöver kunna svenska språket i tal och skrift.
Sista ansökningsdagen är den 12/1 - 2026.
Vid frågor angående tjänsten mejla
jobb@araslovgolf.se och ange Souschef som ämne.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag till
jobb@araslovgolf.se och ange Souschef som ämne.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2026-01-12
E-post:
Jobb@araslovgolf.se Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Araslövs Golfbane AB (org.nr 556254-4881),
https://araslovgolf.se/ Körkort För detta jobb krävs körkort.
Jobbnummer 9628408