Souschef och kockar till Ekenäs hotell 2011
Koster Adventure AB / Kockjobb / Strömstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Strömstad,
Tanum,
Dals-Ed,
Munkedal,
Bengtsfors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Koster Adventure AB i Strömstad Nu letar vi efter dig som vill komma och uppleva en av västkustens vackraste pärlor sommaren 2011
Hotell Ekenäs- Sydkoster
Beläget 30min med färjan från Strömstads torg och 2 tim från Oslo, Karlstad och Göteborg
Sedan mars 2010 är hotell Ekenäs under ny ledning med nya visioner och målbilder.
Vår vision är att ständigt utvecklas med tiden och hålla en
"hög lägsta nivå". De ledord som vi arbetar under är omtanke, vänlighet, stämning med en touch av "Rock'n Roll"
Vi verkar mitt i Sveriges första marina nationalpark som också är Sveriges mest artrika vatten och därigenom skapas ett inte bara nationellt utan även ett internationellt resmål!
I en ledig stil med en mix av tradition och innovation fortsätter vi nu vår utveckling av hotell Ekenäs med ett händelsespäckat år där vi bland några av höjdpunkterna kan nämna försäsongens Japaninspirerade gästspel av Sayan Isaksson från Esperanto och Råkultur, Stockholm
Höstens gästspel med Fredrik Malmstedt, 50 Kvadrat Visby.
Fredrik flankerad av Odd Norman , Ejmunds gårds Kött !
Det Svenska köttet som närmast kan liknas vid Kobebiff, kombinerat med läckra unika råvaror från ostkustens pärla!
Inför 2011 söker vi i köket både dig med flera års erfarenhet av hektiskt högsäsongsarbete, men även yngre talanger hungriga och sugna på att lära och utvecklas med oss.
Vår absoluta ambition för dig som kommer att arbeta med oss i sommar är att i lika hög grad kunna erbjuda lediga dagar med Kosters och Strömstadområdets alla kvaliteter som att ingå i ett kul gäng med höga ambitioner under högt tryck och puls.
Trycket på köket är stundtals mycket högt när uteserveringens platser är fullsatta med lunch eller middagsgäster som bänkat sig för en härlig middag till en av Kosterarkipelagens vackraste utsikter.
Köket under ledning av Fredrik Hedlund, medlem i
Svenska Kocklandslaget sedan 2004
Kosters traditionella högsäsong sträcker sig från mitten av juni till senare delen av augusti med en stark för och eftersäsong som bland annat innehåller den magiska hummersäsongen.
En storslagen upplevelse där vi inte bara förädlar det svarta guldet utan även fiskar i egen regi med vår båt Paloma II.
Låter detta som ditt 2011?
Kontakta oss med ett mail innehållande kort beskrivning av dig själv, cv och gärna några rader om din framtids ambition och mål i yrket.
Skicka intresseanmälan till:
fredrik@sydkoster.seAlt.
Posta ditt brev till:
Hotell Ekenäs
Hamnevägen 41
45205 Sydkoster
Publiceringsdatum2011-02-26Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Vi söker er som vill jobba högsäsongen men även dig som vill vara med och utveckla Ekenäs framtid!
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-06-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
fredrik@sydkoster.seKontaktFredrik Hedlund, Kökschef, 0702700553, 0526 20029 (kökstelefon direkt), 0526 20050 (receptionen Ekenäs Hotell),
fredrik@sydkoster.seFöretagKOSTER ADVENTURE AB
AdressKOSTER ADVENTURE AB
KLOCKAREGATAN 2
45230 STRÖMSTAD
KontorsadressEkenäs Sydkoster
STRÖMSTAD
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0526-13785
E-postadress:
info@sydkoster.se Jobbnummer 861978
Observera att sista ansökningsdag har passerat.