Souschef med Herrgårdsansvar
Högbo Brukshotell AB / Kockjobb / Sandviken
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sandviken,
Ovanåker,
Gävle,
Hofors,
Ockelbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Högbo Brukshotell AB i Sandviken Högbo Brukshotell söker en souschef till Högbo herrgårdar. Där bedrivs en verksamhet som är säsongsvis intensiv. De stora säsongerna är maj-sep då vi har fullt med bröllop och dec då julborden går av stapeln där. I mellanperioderna har vi dagkonferenser, catering och utemiddagar vid olika stugor i skogen.
Du driver Herrgården matmässigt, kreativt och administrativt tillsammans med Köksmästaren. Arbetet är heltid och tillsvidare.
Du behöver ha mycket god kunskap i både klassisk matlagning och modern. Erfarenhet av julbord och liknande koncept är en fördel. Du behöver också vara flexibel i dina arbetstider då det periodvis är högt tryck medans det i andra är ganska lugnt. Du behöver också ha en förmåga att se över gränserna och kunna rycka in i matsalen där det behövs.
Du kommer ha möjlighet att jobba med extremt bra råvaror som vi producerar själva. Lamm, grisar,ankor,vaktlar,grönsaker,ost och charkprodukter. Allt samlat under varumärket Made in Högbo.
Ett jobb för dig som trivs med att styra din egen verksamhet men samtidigt ha fördelen av ett stort gäng och den kompetensen som finns på hotellet. Sammanlagt är det 12 kockar,konditorer och bagare i köksstaben.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2016-04-01ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
michael.westelius@hogbobrukshotell.seFöretagHögbo Brukshotell AB
AdressHögbo Brukshotell AB
Box 136
81122 SANDVIKEN
KontorsadressHans Hiertas väg 20
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 026-245241
E-postadress:
stefan.johansson@hogbobrukshotell.se Jobbnummer 2756051
Observera att sista ansökningsdag har passerat.