Souschef Fazer Andrummet, SEB:s personalrestaurang Kungsträdgård

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Till SEB:s huvudkontor söker vi:

En souschef till Fazer Andrummets personalrestaurang . Fazer driver SEB:s personalrestaurang i Kungsträdgården. Här andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen.

Den mesta matlagningen sker från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Vi serverar ca 1000 luncher dagligen samt även middagar och olika event i huset.

Som souschef kommer du att:

• Leda och organisera arbetet i köket och vara underordnad kökschef

• Planera och ta ansvar för menyn vid kökschefens frånvaro

• Planera och organisera produktionen och arbetsfördelningen i köket vid kökschefens frånvaro

• Kunna planera och utföra inköp av råvaror från avtalsleverantörer

• Vara delaktig i inventering vid månadsslut

• Vara ansvarig för egenkontroll

• Förväntas arbeta efter "Bästa Arbetssätt"

• Ge input till Kökschef/ Restaurangchef avseende avvikelser

Vi förväntar oss också att du: - Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare samt följer de dagliga arbetsrutinerna

• Tycker att det är naturligt att röra sig på mattorget bland gästerna

• Har erfarenhet av à la carte samt fine dining

• Är driven och självgående samt tar egna initiativ

• Har lätt för att samarbeta, vara ödmjuk och kunna få fram "vi" känslan i köket

• Kan vara behjälplig i samtliga förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen

• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen och följer nya trender inom det egna området

• Har datakunskaper - Har kunskaper i HACCP

• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet

• Talar flytande svenska

Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och en god lagspelare. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Tjänsten är heltid, schemalagd måndag till fredag.

Arbetet är huvudsakligen på dagtid men kvällsarbete kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse. Tycker du att ovan stämmer in på dig ser vi fram emot just din ansökan! Ytterligare upplysningar lämnas av Per Larsson, kökschef, tel: 072-5423014. Sista ansökningsdag 2019-10-30, men tjänsten tillsätts löpande efter den 23 september.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2019-09-06

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-10-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services AB

Jobbnummer
4851826

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: