Souschef Drift till Bankett och Event
Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som Souschef eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett eventkök.
Gemensamt är att vi har ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Alla event är unika med varierat antal gäster, oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.
Du kommer att vara del i ett engagerat och rutinerat team som dagligen arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar. Som Souschef för event och bankettköket är du med och leder arbetet för våra kockar samtidigt som du själv arbetar i köket. Du är en stark operativ arbetsledare som även ansvarar för planering och inköp av råvaror samt att lära ut och inspirera våra kockar.
Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann
Har ett genuint intresse och passion för att skapa högkvalitativa gastronomiska upplevelser.
Du har några års yrkesvana som kock eller souschef - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är ett krav.
Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar.
Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.
Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.
Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska.
VI ERBJUDER
En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett av sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda
En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse
Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.
Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
Mindre än 1 års erfarenhet
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-04-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024)
Arbetsplats AB Nya Grand Hôtel
Jobbnummer 7565904
Observera att sista ansökningsdag har passerat.