Souschef

SkiStar AB / Kockjobb / Malung-Sälen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Malung-Sälen, Vansbro, Mora, Älvdalen, Leksand eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos SkiStar AB i Malung-Sälen, Härjedalen, Nacka, Stockholm, Åre eller i hela Sverige

Vi söker nu en engagerad och driven Souschef till SkiStar Lodge Lindvallen.

Som Souschef hos oss är du med och skapar och utvecklar hotellets varierande matkoncept. Ditt ansvar som köksmästare är att servera våra gäster frukost, lunch, fika och middag av högsta kvalitet till våra gäster.
Vi arrangerar många event och konferenser av varierande storlek på hotellet samtidigt som vi välkomnar en stor andel privata gäster vilket betyder att det alltid är mycket på gång och ofta ett högt tempo i vår verksamhet.

Du kommer vara ansvarig över vårt köksteam med stöttning från vår Köksmästare. För att du ska lyckas i rollen krävs att du är en person som präglas av god planering och struktur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-
Leda och fördela arbetet, personalplanering och kvalitetssäkring.

-
Konceptutveckling, menyplanering, inventering, medhjälplig av inköp och livsmedelshygien.

-
Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål samt säkerställa att samtliga av företagets framtagna policys följs

-
Ansvara för att maten och servicen håller hög kvalitet.

Vi på SkiStar strävar efter ständig utveckling för våra medarbetare och arbetar aktivt med ledarskap på alla nivåer. Ledarkompetenserna vi arbetar utifrån på SkiStar är att vara förebild, visa vägen, involvera och engagera samt leverera resultat.
Vi tror att du är en matkreatör med passion för god mat som trivs att arbeta i en operativ roll samt leda och utveckla medarbetarna i köket tillsammans med vår Köksmästare. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd med förmåga att alltid se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete samt uppmuntrar till samarbete och engagemang.

Förkunskapskrav/Utbildning

Du har erfarenhet som Souschef med relevant utbildning inom kök så som köksekonomi, egenkontroll, miljö och hälsa.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av hotell, konferens och Sälen som destination.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider

Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.

Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!

Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.

På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda.

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-10-09
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
SkiStar AB (org.nr 556093-6949), https://www.skistar.com/sv/

Arbetsplats
SkiStar

Jobbnummer
8141575

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från SkiStar AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos SkiStar AB: