Souschef
Dinnerklubben i Visby AB / Kockjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Dinnerklubben i Visby AB i Gotland Kasai är en av Sveriges hetaste och trendigaste restaurang och nattklubb i ett.
Vi har ett av landets främsta japanska fushionkök där vi jobbar mycket med smakkombinationer och presentationer utöver det vanliga med stort fokus på family-style sharing. Alla i köket, inklusive du är med och bidrar till att skapa denna matupplevesle utöver det vanliga för gästen.
Vi behöver nu rekrytera en souschef till vårt fantastiska team.
Tjänsten som Souschef innebär att du ansvarar för den dagliga driften och leder teamet under service, samt lär upp och utvecklar deras förmågor. Vidare är du delaktig i, HACCP, egenkontroller samt att städrutiner följs. Du har en god förmåga att säkerställa hög kvalitet.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kockyrket och det är meriterande om du redan har arbetat som souschef.
För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för mat, är uthållig, stresstålig och öppen för nya idéer och tankar. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällar och helger.
Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med tillsättning omgående. Vi tillämpar kollektivavtal med provanställning.
För ytterligare information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica.
Välkommen med din ansökan till roliga och spännande arbetsplats!
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-04-27
E-post:
jessica@kasai.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Dinnerklubben i Visby AB (org.nr 559317-3312),
https://kasai.se/kasai-visby/ 621 21 VISBY
Arbetsplats i Visby AB, Dinnerklubben
Jobbnummer 7596733
Observera att sista ansökningsdag har passerat.