Souschef

Bockholmen Gruppen AB / Kockjobb / Solna
2022-10-24
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2022-11-15) ⬅️


Visa alla kockjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Bockholmen Gruppen AB i Solna, Stockholm eller i hela Sverige

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.

Bockholmen hav & Restaurang
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år.

I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.

På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto "We love to serve you" är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
• som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
• som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
• som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
• som är social och trevlig
• är initiativtagande

Publiceringsdatum
2022-10-24

Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för
• att upprätthålla företages rutiner och policy
• egenkontroll - HACCP
• leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
• inventering, månadsvis
• beställningar och returer
• säkerställa kvalitén på maten som serveras
• recept dokumentation
• upplärning av nya rätter
• att uppnå uppsatta matprocentmål
• optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Så ansöker du
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-04-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Bockholmen Gruppen AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Bockholmen Gruppen AB (org.nr 556638-0340)

Arbetsplats
Bockholmengruppen

Jobbnummer
7102025

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Bockholmen Gruppen AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Bockholmen Gruppen AB: