Souschef
Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Värmdö
2010-09-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2010-09-15) ⬅️
Visa alla kockjobb i Värmdö,
Vaxholm,
Tyresö,
Lidingö,
Stockholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Värmdö,
Vaxholm,
Lidingö,
Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Majola RestaurangKonsult söker souschef till Djurönäset Konferenshotell.
Sträckt över nära 25 hektar mark längs det natursköna havsbandet utanför södra delen av Djurö ligger Djurönäsets konferenshotell. Hotellet är ett av Sveriges största och är byggt 1979 och ägs av PTK. Med sina 272 rum utspridda på åtta möteshus är anläggningen en av få som erbjuder terräng, sköna naturstigar och vatten på den egna bakgården. Dessutom finns det stora möjligheter till fiske, gym,tennis, boule och fotboll.
Måltiderna serveras i de olika möteshusen och under sommartid används också en renoverad sjöbod som bryggcafé. Utöver detta används även satellitkök och grillar utifrån ändamål. Köket är ombyggt 1996 och håller god standard och bra maskinell utrustning samt goda kylutrymmen.
Maten serveras antingen som bufféer eller som klassikt uppbyggda festmenyer. Då anläggningen erbjuder många möjligheter arbetar man med hög flexibilitet som täcker gästens olika önskemål eller behov. Gästerna består till större delen av konfererande företag, men även bröllop och stora evenemang förekommer.
"Ärlig svensk god mat" är Djurönäsets filosofi. Man strävar ovillkorligt efter en tydlig grund byggd av matglädje, tradition och hantverk där inspiration alltid ska vara närvarande. Köket är medvetet lokalt och arbetar därför gärna säsongsanpassat med miljömärkta och närproducerade råvaror av allra högsta kvalitet.
Som souschef på Djurönäset kommer du att ha ansvar för delar av en köksstyrka om totalt 12 personer.
För mer information, gå in på
www.djuronaset.comVi söker dig som är:
• Social och positiv. Tjänsten innebär omfattande kontakt med både gäster och övrig personal.
• Gastronomiskt trygg men inspirerande och ambitiös.
• Van att arbeta självständigt och under eget ansvar.
• Organiserad och noggrann.
• Villig att vara med och påverka Djurönäsets framtid och utveckling
• En mogen och ödmjuk lagkamrat.
• Mån om kökshygien och praktiserande av HACCP.
• Minst 25 år.
Meriterande erfarenheter:
• Erfarenhet av kurs-& konferensverksamhet eller välrenommerade krogar.
• Engelska i tal och skrift.
• Körkort och bil.
• Engagemang och inspiration runt arbetet med att framställa menyer. Köket skriver dessa tillsammans och det är ett viktigt inslag i dess utveckling.
Arbetstider/schema
Djurönäset tillämpar årsarbetstid.
Schemat skrivs efter beläggning och är säsongsbundet.
Arbetstiden ligger vanligen växelvis varannan vecka 8-17 eller 13-22.
Helgarbete förekommer vid högsäsong.
Publiceringsdatum2010-09-10Så ansöker duI denna rekrytering samarbetar vi med Majola RestaurangKonsult.
Ansökan skickas till Daniel Norlander på
daniel@majola.se eller ring 08-600 35 00.
Märk din ansökan "Djurönäset" och att du söker tjänsten för "Souschef".
Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag.
www.majola.seArbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
daniel@majola.seKontaktJonas Sundin, VD, 0704940182, 08-6003500 (Kontoret),
jonas@majola.seDaniel Norlander, Projektledare, 076-340 35 00, 08-6003500 (Kontoret),
daniel@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
PALMFELTSVÄGEN 19
12162 JOHANNESHOV
KontorsadressPALMFELTSVÄGEN 19
JOHANNESHOV
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6003500
Jobbnummer 730036
Observera att sista ansökningsdag har passerat.