Souschef
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Stenungsund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stenungsund,
Orust,
Lilla Edet,
Tjörn,
Kungälv eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Stenungsund,
Trollhättan,
Göteborg,
Mölndal,
Borås eller i
hela Sverige Vi söker SOUS-CHEF!
Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda. Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger.
Ditt ansvar:
• Passionerat bidra till att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.
• Rapportera till köksmästare
• Personalansvar för: Kock, kallskänkor & diskare.
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Arbeta aktivt med ekonomiska mål, personal och gästnöjdhet.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I tjänsten ingår:
• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla sig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mesta del kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2021-03-08ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-04-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagNordic Choice Commercial Services AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Arbetsplats Stenungsbaden Yacht Club
Jobbnummer 5615178
Observera att sista ansökningsdag har passerat.