Souschef

Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Stenungsund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stenungsund, Orust, Lilla Edet, Tjörn, Kungälv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Stenungsund, Trollhättan, Göteborg, Mölndal, Borås eller i hela Sverige

Vi söker SOUS-CHEF!

Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda. Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger.

Ditt ansvar:

• Passionerat bidra till att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.
• Rapportera till köksmästare

• Personalansvar för: Kock, kallskänkor & diskare.
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Arbeta aktivt med ekonomiska mål, personal och gästnöjdhet.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla sig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mesta del kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2021-03-08

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-04-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Nordic Choice Commercial Services AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)

Arbetsplats
Stenungsbaden Yacht Club

Jobbnummer
5615178

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Nordic Choice Commercial Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB: