souschef
Ulriksdals Wärdshus / Kockjobb / Solna
2010-02-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "souschef" (publicerad 2016-06-09) ⬅️
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ulriksdals Wärdshus i Solna,
Stockholm,
Danderyd eller i
hela Sverige Ulriksdals Wärdshus är en klassisk restaurang med ca 300 sittplatser belägen i ulriksdalsslottspark.
Wärdshuset är öppet året runt med a la carte servering i vår vackra matsal och festvånings verksamhet , våra högsäsonger är maj till september och julbordet i november och december.
Många gäster firar bröllop och andra högtidsdagar på wärdshuset och det gör att vi har störst beläggning på helger.
Vi har många utländska gäster både som kongress grupper och i samband med företagsrepresenation.
Wärdshuset representerar en modern matlagning med rötter i den svenska mattraditionen.
I praktiken betyder det klassisk matlagning i modern tappning med de bästa råvarorna efter säsong.
Wärdhuset har ett omfattande utbud, det mest tillagas i huset med bland annat eget konditori/bageri, en person med intresse
för yrket har stora möjligheter att förkovra sig och utvecklas i yrket.
Som souschef skall du kunna det svenska köket och tillaga det med noggrannhet och kvalitet, behärska arbetsledning både för sig själv och medarbetare.
Yrkesvana från liknande restauranger som souschef är meriterande och gör att man har större möjlighet att lyckas i tjänsten som souschef på wärdshuset.
Tillträde i april 2010.
Publiceringsdatum2010-02-25Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
info@ulriksdalswardshus.seFöretagUlriksdals Wärdshus
AdressUlriksdals Wärdshus
17079 SOLNA
KontorsadressUlriksdals Slottspark
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-85 08 15
E-postadress:
info@ulriksdalswardshus.se Jobbnummer 594368
Observera att sista ansökningsdag har passerat.