Souschef
Gullmarsstrand Hotell och Konferens / Kockjobb / Lysekil
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Lysekil,
Sotenäs,
Munkedal,
Orust,
Uddevalla eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Lysekil Arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet
Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!
Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.
Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.
Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under drygt trettiofem år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.
Vill du visa vad bohuslänskt värdskap står för?
Vi söker nu flera nyckelpersoner till vårt härliga gäng!
Arbeta på gullmarsstrand hotell och konferens
Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu och relax, gym och spabehandlingar, konferensmöjligheter för ca 200 personer och en restaurang av hög kvalité. I våras invigde vi vår nya utomhuspool 38G som svävar på pålar på havet och inom kort nya och större konferenslokaler samt en ny inomhuspool.
Under de kommande åren fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt gym och spabehandlingsutrymmen.
KÖK
På Gullmarsstrand är maten en given succé faktor under hela året. Med hjälp av delvis ny miljö och ett ständigt kreativt köks- och matsalsteam lyfter vi måltidsupplevelsen till nya succénivåer.
Vill du vara med - vi söker nu SOUSCHEF
Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från liknande tjänst är ett plus. Som souschef på Gullmarsstrand har man hand om inköp av varor, leder arbetet i köket och tillsammans med övriga köksteamet tar fram nya menyer. Arbetet är varierande och innefattar lunch, a la carte, konferens och festvåning. Vi arbetar med råvaror utifrån säsong och i möjligaste mån lokala och kortresta råvaror. Våra menyer är till stor del inriktade på fisk och skaldjur.
Det är också viktigt att du är en lagspelare då vi är ett litet team som arbetar och har roligt tillsammans.
Publiceringsdatum2017-02-14Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-15
FöretagGullmarsstrand Hotell och Konferens
AdressGullmarsstrand Hotell och Konferens
Strandvägen 2-14
45034 FISKEBÄCKSKIL
KontorsadressStrandvägen 2-14
Jobbnummer 3319955
Observera att sista ansökningsdag har passerat.