Souschef

Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
2016-05-13
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2017-05-22) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm, Norrköping eller i hela Sverige

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här får du inte bara en restaurang, utan sju, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade kycklingklubbor i en BBQ-kiosk eller vara dirigent för stora showmiddagar? Oavsett kommer du ha Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest meriterade kockar och vårt senaste tillskott på matsidan, som parhäst.

Hos oss möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill ta en paus från tivolistojet och äta något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. 

Ditt huvudsakliga fokus i rollen som souschef är att vara närvarande i driften och se till att våra gäster får bra service och att medarbetarna trivs. Arbetet är omväxlande och arbetsuppgifterna innefattar även arbetsledning av kockar, varubeställningar och tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Vi söker dig som kan arbeta från början av april till mitten av oktober med möjlighet till förlängning. Vissa tjänster har ett senare startdatum. Vi önskar att du i ansökan skriver hur du kan arbeta, dvs hela perioden eller delar av perioden.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2016-05-13

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-06-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Gröna Lund

Adress
Gröna Lund
Lilla allmänna gränd 9
11521 Stockholm

Kontorsadress
Lilla allmänna gränd 9

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2844542

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gröna Lund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gröna Lund: