Souschef

Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport / Kockjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport i Sigtuna

Hösten 2012 öppnade vi portarna till Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats mitt i Skandinaviens nav och i direkt anslutning till Sky City på Stockholm Arlanda Airport.

Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Arlanda ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga.

Clarion Hotel består av 24 internationella fullservicehotell centralt belägna i större städer eller vid flygplatser i Norden och omsätter 2 miljarder SEK. Sex år i rad har Clarion Hotels blivit utnämnda till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award. Clarion har ett fokus på att skapa levande mötesplatser för affärs-, konferens- och fritidsresenären. Servicen är personlig, passionerad och informell i en formell atmosfär. Hotellen erbjuder moderna och klassiska rum, restauranger, barer samt konferens - och mötesfacilteter. 

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels som är Nordens mest spännande hotellkedja med över 170 hotell i Norden och Baltikum. Kedjan marknadsför de sex varumärkena Nordic Hotels & Resorts, Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion Hotel. Nordic Choice Hotels är en del av Choice Hotels International med över 6 200 hotell i mer än 30 länder.

Clarion Hotel Arlanda Airport blev vald till International Clarion Hotel of the year 2015.

Nu söker vi en souschef till vår bankett.

Banketten på Clarion Hotel Arlanda Airport är vår motor och en av våra viktigaste försäljningspunkter ekonomiskt sett. En normalvecka serverar vi ca 2500 lunch, 2000 middag samt mingel och buffér. Vi söker dig som är en kunnig, glad, positiv och utåtriktad person. Du skall ha förmåga att se helheten och ha stenkoll på allt och alla i köket. Du skall vara en naturlig ledare och även kunna leda styrkan i högtryck och motvind. Detta i enlighet med hur vi är: personliga, passionerade och resultatsugna.

Du kommer att jobba under vår Executive Souschef och tillsammans med honom och resten av teamet vidareutveckla en produkt som har fört oss till att bli en referens inom Nordic Choice Hotels.

Är det självklart för dig att visa framfötterna och tycker du som vi, att vara på andraplats är att vara först av förlorarna -  då har du kommit rätt.

Du skall ha minst 3 års erfarenhet från restaurang och hotellbranschen i ledande position.

Vi erbjuder erbjuder ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö i hjärtat av Arlanda Flygplats.

Stämmer den här beskrivningen in på dig och att du dessutom känner för att vara nästa person att stå på scenen och presentera en middag för 600 personer ser vi fram emot din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
Varierande Provanställning 6 mån

Publiceringsdatum
2015-08-11

Ersättning
enligt e.ök

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-08-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Magnus Jansson

Företag
Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport

Adress
Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport
Tornvägen 2
19045 Stockholm-Arlanda

Kontorsadress
Tornvägen 2

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2385474

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Clarion Hotel Arlanda Airport: