Souschef
Mässrestauranger AB / Kockjobb / Stockholm
2015-07-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2017-07-17) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm,
Södertälje,
Sigtuna,
Malmö eller i
hela Sverige Vi söker en souschef till Mässrestauranger i Älvsjö
Vill du vara med och skapa minnesvärda helhetsupplevelser för våra gäster? Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara den vi letar efter.
På Stockholmsmässan finns alltid ett behov att sitta ner och bli serverad en god, vällagad måltid varför vi på Mässrestauranger vill driva vår verksamhet som ett gastronomiskt moget, kreativt och nytänkande kök.
Restaurang The Parkside är hjärtat på Stockholmsmässan när det gäller bankettarrangemang, events och utställarmåltider. Här går kvantitet och kvalitén hand i hand, och vi är oerhört stolta övar att år efter år kunna laga modern, spännande och nyttig mat till alla våra gäster som är några av Europas mest nöjda mässbesökare och kongressgäster. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang såsom ex.vis Gastronord, Kristallen galan, Kockarnas krog, Konditorernas Café där vi behöver dig som är duktig, lojal och brinner för service och mat.
Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk, din kreativitet samt din förmåga att laga mat i högt tempo. Att arbeta som souschef på Bankett & Event avdelningen innebär att du skall vara en trygg ledare med ett logistiskt tänk och samtidigt ha ett samarbetsvilligt synsätt med övriga avdelningar och kollegor. Dina kollegor i köket består av fastanställda kockar och kallskänkor samt ett stort antal extraanställda som du skall tycka om att leda, utveckla och samarbeta med vid större arrangemang.
Som person är du en ansvarstagande och stresstålig idéspruta som drivs av att utveckla och leda personal kring modern och nutida matlagning. Du är van vid att jobba med menyplanering och är trygg men nyfiken på nya smaksammansättningar. Då Mässrestauranger och The Parkside är Svanen märkta och vi arbetar dedikerat med ekologisk matlagning, varför vi även ser att du delar dessa tankar med oss.
Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och läser engelska obehindrat.
Verksamheten är oftast dagtid men helger och kvällar förekommer frekvent under de intensiva perioderna. I de mellanliggande lugnare perioderna har vi vanligtvis ledigt över större helger som jul/nyår och har sammanhängande sommarledigheter.
Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Rekryteringen sker löpande och tillsättning sker så fort som möjligt eller enl överenskommelse.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2015-07-20ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-08-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAnge följande referens när du ansöker: Souschef
FöretagMÄSSRESTAURANGER AB
AdressMÄSSRESTAURANGER AB
12580 STOCKHOLM
KontorsadressMässvägen 1
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2364381
Observera att sista ansökningsdag har passerat.