Souschef

Stallmästaregården Hotel & Restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stallmästaregården Hotel & Restaurang i Stockholm, Solna eller i hela Sverige

Restaurang Stallmästaregården söker en hungrig souschef.

Stallmästaregården är en del av familjeägda Nobisgruppen med bl.a. Operakällaren, Hotel Skeppsholmen och Nobis Hotel. Stallmästaregården ligger vackert beläget nära vattnet vid Hagaparken. Vi lagar klassisk svensk mat i modern tappning.

Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel högt.
Har man roligt på jobbet så lagar man också godare mat.

Vår VD Fredrik Malmstedt har mångårig erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, däribland som krögare för restaurang 50 KVADRAT och ägare av Köttbutiken i Visby. Han har sedan tidigare varit VD för Fabriken Furillen och Nobis Gårdar som är en del av Nobis AB.

Vi tror att du som söker har en bakgrund som souschef och är van att ta både stationsansvar och personalansvar.
Vi vill att du brinner för kockyrket och att du ständigt strävar efter ny inspiration till att bli en bättre kock.

Publiceringsdatum
2014-03-25

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: mans@stallmastaregarden.se

Kontakt
måns sixtensson, köksmästare 08-6101310 (arbete) mans@stallmastaregarden.se

Företag
Stallmästaregården Hotel & Restaurang

Adress
Stallmästaregården Hotel & Restaurang
11347 STOCKHOLM

Kontorsadress
Norrtull

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6101300

Jobbnummer
1819880

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stallmästaregården Hotel & Restaurang

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stallmästaregården Hotel & Restaurang: