Souschef
Scandic Järva Krog / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Järva Krog i Solna,
Stockholm eller i
hela Sverige Scandic Järva Krog är ett hotell vid norra infarten av Stockholm city. Vi har 215 rum, stor konferensverksamhet, festvåning och bistro med både lunch och á la carte med internationell kök.
Du ska vilja laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet ska vara två viktiga begrepp för dig.
Du kommer att arbetar i ett ungt team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt.
Du skall ha kockutbildning och hunnit arbeta minst 3 år inom detta yrke.
Scandic Järva krog erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi erbjuder dig även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a utbildningar.
Publiceringsdatum2007-12-10Anställningstyp/arbetstiderHeltid.
ErsättningMånadslön.
KontaktMarcos Green, 08-51734509 Telefon,
marcos.green@scandic-hotels.com , Food & Beverage Manager
Så ansöker duSista ansökningsdag 2008-01-10
Ange följande referens när du ansöker: 0851734508
Vi tar emot ansökan via epost:
marcos.green@scandic-hotels.comFöretagSCANDIC JÄRVA KROG
Box 8061
17008 SOLNA
Telefonnummer: 08-51734500
Mer information på
http://www.jarvakrog.gastrogate.com Jobbnummer 73105
Observera att sista ansökningsdag har passerat.