Souschef
Hotel Skeppsholmen AB / Kockjobb / Stockholm
2013-11-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2024-09-27) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Skeppsholmen AB i Stockholm Vi söker dig som har ett stort intresse för traditionell svenskmat.
Du är en passionerad matlagare, nyfiken, driven, organiserad och ansvarsfull. Du jobbar i dag som souschef eller förstekock, och ser dig själv som en lagspelare.
Vår gastronomi är samtida och rustik med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, sparsmakat, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna och vårt eget hantverk.
Jobbet är mycket självständigt med varierande tider med både dag och kvälls arbete.
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök.
Hotel Skeppsholmen är ett svenskt livsstils hotell som ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobis koncernen och är medlem i Design Hotels.
Hotellet har 81 hotell rum och sviter och har en stor F&B avdelning med vår restaurang Långa Raden och vår mötes och festvånings avdelning.
Tjänsten är en heltid och är en tillsvidareanställning.
Ansökan görs på mail till köksmästare Tomas Lindh,
tomas@hotelskeppsholmen.sePubliceringsdatum2013-11-01KörkortskravB
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
tomas@hotelskeppsholmen.seKontaktMagnus Johansson, kökschef 08 - 4072300 (reception) 0708 30 59 46
magnus@hotelskeppsholmen.seFöretagHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
AdressHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
BOX 1616
11186 STOCKHOLM
KontorsadressGRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4072300
E-postadress:
tomas@hotelskeppsholmen.se Jobbnummer 1691688
Observera att sista ansökningsdag har passerat.