Souschef
Fazer Food Services Business Area / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Business Area i Stockholm,
Gävle,
Göteborg eller i
hela Sverige Fazer Group is a family company founded in 1891, when Karl Fazer opened his first café in Helsinki. Today Fazer operates in eight countries and two business areas committed to creating taste sensations: Fazer Food Services and Fazer Bakeries & Confectionery. Fazer Groupâ's turnover for 2012 was almost 1,7 million euros and the Group employed more than 15,000.
Fazer Food Services is the leading contract catering company in the Nordic countries offering customers delicious food and tailor-made service solutions. Fazer Food Services has over 1100 restaurants in the Nordic Countries. Services include private and public sector personnel and student restaurants, public restaurants and cafés, restaurants at conference centres as well as food services for schools and public service organisations. Fazer Food Services' key brands are Karl Fazer, Fazer and Amica.
Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm.
Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen.
Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi.
Vi söker nu en souschef som är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och leda teamet. Van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel som har vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd. Du har en gedigen dokumenterad erfarenhet i av arbete i topprestauranger. Vill jobba i öppet kök och är van med att prata med gäster samt kan hålla i utbildningar tillsammans med gästerna.
För tjänsten gäller att du är:
• Genuint matintresserad av mat och dryck.
• Känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• Har uttalad känsla för service
• Stimuleras av förbättringsarbete.
• Är van att arbeta med egenkontrollprogram
Tjänsten avser heltid och är placerad på Kungsholmen i Stockholm.
Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 25 juli 2013
Tillträde september enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila
patrik.sundling@fazer.comFazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller
margareta.granda-berg@fazer.com .
Intervjuer sker löpande
Publiceringsdatum2013-07-10Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-07-25
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKristina Elliot
FöretagFazer Food Services Business Area
AdressFazer Food Services Business Area
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1604448
Observera att sista ansökningsdag har passerat.