Souschef
Scandic Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Helsingborg i Helsingborg Scandic - hotell med sunt förnuft
Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet. Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med
bra kvalitet. Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft. Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många
människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla. Det ska vara enkelt. Det ska vara valuta för pengarna. Vi ska visa öppenhet. Man kan summera sättet vi arbetar på som “omtankeâ€?,
att bry sig om andra människor. Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster. Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.
Vi söker en Sous-chef till vårt hotell på Berga.
Du bör ha 3-årig restaurangskola och minst 5 års erfarenhet som kock. Som Sous-chef blir du ansvarig för en vakt och rapporterar direkt till vår köksmästare.
Att arbeta självständigt och målmedvetet är ett måste. Arbetstiden är schemalagd kvälls- och dagtid.
Lön efter överenskommelse.
För mer info ring Flemming Polonius på tel: 042 - 4952000
Skriftlig ansökan till:
Scandic Helsingborg Nord
Att: Flemming Polonius
Box 22269, 250 24 Helsingborg
E-postadress:
flemming.polonius@scandichotels.comPubliceringsdatum2008-03-18Anställningstyp/arbetstiderTills vidare
Heltid/Deltid
Heltid - tillsvidare
ErsättningFast lön
Efter överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-04-17
KontaktFöretagScandic Helsingborg
AdressScandic Helsingborg
Box 22269
25024 Helsingborg
Jobbnummer 168633
Observera att sista ansökningsdag har passerat.