Souschef
Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
2013-01-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2017-05-22) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? Anrika Tyrol erbjuder en av Stockholms bästa festvåningar och ett vilt julbord utöver det vanliga. Vackert beläget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad med ett öppet kök och en härlig uteservering. Mitt i tivolits pulserande hjärta finner du Kryddhyllan med svenska klassiska rätter, här delar både 5-kampare och barnfamiljer skratt och matglädje. Grillrestaurangen Krejsy's serverar en härlig grillbuffé och här tränar svenska grillandslaget med vår egen köksmästare i spetsen. I år firar Gröna Lund hela 130 år och söker nu Sveriges bästa restaurangpersonal som vill vara en del av vår fantastiska restaurangvärld!
På Gröna Lund får du möjlighet att ha ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Som souschef arbetar du främst med att arbetsleda kökspersonalen. Du är en god förebild för samtliga medarbetare, har förmågan att leda och engagera och ansvarar för att sprida arbetsglädje. Du har en passion för mat och då du många gånger arbetar under högt tempo är det viktigt att du är initiativtagande, trivs att jobba i team och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!
Vi söker dig som genomgått restaurangutbildning och har 5 års arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen gärna i ledande befattning. Det ses som meriterande ifall du även har kunskaper om restaurangekonomi och om du har arbetat inom upplevelseindustrin.
Anställningsperioden är från 19 april till 29 september med varierande varaktighet på din säsongsanställning. Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Ansök helst via vår hemsida
www.parksandresorts.com men det går även bra att maila din ansökan till
rekrytering@parksandresorts.comVi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?
Publiceringsdatum2013-01-16Arbetstider och omfattningEj specificerat , Ej specificerat , Ej specificerat
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
11521 Stockholm
Jobbnummer 1440159
Observera att sista ansökningsdag har passerat.