Souschef
Lammet & Grisen I Sälen AB / Kockjobb / Malung Sälen
2011-08-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2018-10-02) ⬅️
Visa alla kockjobb i Malung Sälen,
Vansbro,
Mora,
Älvdalen,
Leksand eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lammet & Grisen I Sälen AB i Malung Sälen Lammet & Grisen grundades år 1969 av bröderna Bengt och Jan Richert. Idag drivs krogarna av andra generationens bröder, Mattias och Joachim Richert med familj och vänner.
Kärleken till den goda maten och drycken, och till engagemanget i mötet med gästen, har ända sedan starten varit det viktigaste för krögarna. Lammet & Grisen är en mycket välkänd restaurang med ett flertal utmärkelser som Munskänkarnas vinkrog, Årets vinlista och Fjällens bästa restaurang. Verksamhet består av både tranchering, buffé och a la carte.
Anställningsvillkoren är förmånliga.
Vi har bra personalboende.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet i kök, varav minst 1 år som souschef.
Vår verksamhet består av både A la Carte och Buffé.
Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
Du måste ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
Köksteamet besår av 10 st kock/köksb, 2 souschefer samt 2 diskare.
Lammet & Grisen har extremt mycket gäster = högt tempo varje kväll.
Publiceringsdatum2011-08-03Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
1 november - 1 maj
ErsättningFast lön
Bra månadslön.
Så ansöker duOBS Ansökan görs via
www.lammet.nuAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
FöretagLAMMET & GRISEN I SÄLEN AB
AdressLAMMET & GRISEN I SÄLEN AB
Fjällvägen 21
78067 SÄLEN
KontorsadressLINDVALLEN
KontaktuppgifterE-postadress:
jobba@lammet.nu Jobbnummer 994394
Observera att sista ansökningsdag har passerat.