Sous-Chef
Aspenäs Herrgård AB / Kockjobb / Lerum
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Lerum,
Härryda,
Partille,
Göteborg,
Mölndal eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Aspenäs Herrgård AB i Lerum Vi söker dig som är utbildad kock med minst 5 års erfarenhet , gärna med erfarenhet från Fine-dining & Hotell.
Som ansvarig Sous-chef ansvarar du för att allt håller en hög kvalite 'och leder arbetet när inte Köksmästaren är där.
Vi ser att du är kreativ & stresstålig , men framförallt en duktig matlagare.
Du tycker det är lika roligt med både varm & kallkök. Att ge suverän service till gäst ser vi som en självklarhet.
Arbetstiden är förlagd till både dag & kvällstid .
Lön enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal & ett bra friskvårdsbidrag .
Aspenäs Herrgård är i grund & botten en konferensanläggning men riktar sig även mot privatgäster.
Vill du vara med och ta Aspenäs till nästa nivå med hjälp av egna odlingar ,lokala råvaror & fantastisk miljö , är detta jobbet för dig!
Tillträde från 1:a Mars.
Är du intresserad av denna tjänst så skicka en skriftlig ansökan till Kökschef Lasse Nilsson på mail :
lars.nilsson@aspenasherrgard.com Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-02-22
E-post:
lars.nilsson@aspenasherrgard.com Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Aspenäs Herrgård AB (org.nr 556418-9131)
Aspenäsvägen (
visa karta)
443 91 LERUM
Arbetsplats Aspenäs Herrgård
Jobbnummer 8413714
Observera att sista ansökningsdag har passerat.