Sous-Chef

Aspenäs Herrgård AB / Kockjobb / Lerum
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Lerum, Härryda, Partille, Göteborg, Mölndal eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Aspenäs Herrgård AB i Lerum

Vi söker dig som är utbildad kock med minst 5 års erfarenhet , gärna med erfarenhet från Fine-dining & Hotell.
Som ansvarig Sous-chef ansvarar du för att allt håller en hög kvalite 'och leder arbetet när inte Köksmästaren är där.
Vi ser att du är kreativ & stresstålig , men framförallt en duktig matlagare.
Du tycker det är lika roligt med både varm & kallkök. Att ge suverän service till gäst ser vi som en självklarhet.
Arbetstiden är förlagd till både dag & kvällstid .
Lön enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal & ett bra friskvårdsbidrag .
Aspenäs Herrgård är i grund & botten en konferensanläggning men riktar sig även mot privatgäster.
Vill du vara med och ta Aspenäs till nästa nivå med hjälp av egna odlingar ,lokala råvaror & fantastisk miljö , är detta jobbet för dig!
Tillträde från 1:a Mars.
Är du intresserad av denna tjänst så skicka en skriftlig ansökan till Kökschef Lasse Nilsson på mail : lars.nilsson@aspenasherrgard.com

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-02-22
E-post: lars.nilsson@aspenasherrgard.com

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Aspenäs Herrgård AB (org.nr 556418-9131)
Aspenäsvägen (visa karta)
443 91  LERUM

Arbetsplats
Aspenäs Herrgård

Jobbnummer
8413714

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Aspenäs Herrgård AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Aspenäs Herrgård AB: