Sous Chef/kock - Franses Restaurang

Fest I Bohuslän AB / Kockjobb / Öckerö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Öckerö, Göteborg, Mölndal, Kungälv, Tjörn eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fest I Bohuslän AB i Öckerö, Göteborg eller i hela Sverige

Vi söker erfaren Sous chef/kock som kan arbeta både med a la carte och luncher på vår restaurang. Du skall ha minst 4 års erfarenhet som kock. Restaurangen har öppet året runt. Vi finns ute på Hönö som är lätt att nå med färja som går dygnet runt. Det tar ca 50 min att ta sig från city ut till restaurangen med bil.
Franses Restaurang ligger ute i Klova hamn på Hönö med fantastisk utsikt. Vi har högsäsong under sommarmånaderna, under resten av året har vi lunch, a la carte vissa helger samt särskilda arrangemang med stora sällskap.
Vi söker dig som vill och kan ta ansvar, gillar utmaningar, älskar god mat och klarar stress (när det kommer mycket gäster).
Vi kan erbjuda en heltidstjänst med stora möjligheter att vara med och utveckla restaurangen tillsammans med ett ungt team som har höga ambitioner. För dig som har den rätta profilen och kan erbjuda hög kompetens erbjuder vi självklart bra villkor.

Publiceringsdatum
2009-07-01

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2009-08-31
Vi har möjlighet att erbjuda anställning omgående
Ansökan kan skickas till e-postadress: annika@franses.se

Företag
FEST I BOHUSLÄN AB

Adress
FEST I BOHUSLÄN AB
BOX 12
47525 HÖNÖ

Kontorsadress
Västra Vägen 11
HÖNÖ

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0730-794210
E-postadress: annika@franses.se

Jobbnummer
475570

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fest I Bohuslän AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fest I Bohuslän AB: