Sous Chef Clarion Hotel Gillet Uppsala

Clarion Hotel Gillet / Kockjobb / Uppsala
2008-01-30
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous Chef Clarion Hotel Gillet Uppsala" (publicerad 2011-03-29) ⬅️


Visa alla kockjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala, Helsingborg eller i hela Sverige

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och
är stadens ledande hotell. Restaurangerna - East West och Atlantis, har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.

Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under
varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att
företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.

Clarion Hotel Gillet söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.

Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med ditt team göra våra
gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.  

Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap 

I  tjänsten ingår:

•  Deltar aktivt på avdelningsmöten.  
•  Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Gillet.
•  Väl insatt i  menyer och dryckesutbud. 
•  Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
•  Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
•  Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
•  Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
•  Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
•  Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare eller F&B Manager
•  Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
•  Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2

Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Uppsala.

Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.

Publiceringsdatum
2008-01-30

Så ansöker du
Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarion.com

Företag
Clarion Hotel Gillet Uppsala

Anställningstyp/arbetstider
tillsvidareanställning

Ersättning
efter överenskommelse

Så ansöker du
Ansök via vår webbplats »
Sista ansökningsdag 2008-02-15

Företag
Clarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23

75320 Uppsala
Mer information på http://www.choicehotels.se/se085

Jobbnummer
114681

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Gillet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Gillet: