Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table

Clarion Grand Hotel / Kockjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Grand Hotel i Helsingborg

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.

Kitchen & Table, Clarion Grand Hotel Helsingborg,  Sous Chef

Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats.

Alla sökanden till denna tjänst ska ha minst 5 års yrkeserfarenhet som kock och minst 2 års erfarenhet i en ledande roll, gärna som sous chef.

 Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:

• Trygg och tydlig i sitt ledarskap 

• Driven, kreativ och ha ett genuint mat intresse som ständigt utvecklas
• Mod att äga egna problem och våga fråga
•  Kvalitetsmedveten 
• Är en god ambassadör för Kitchen & Table och hotellet samt står för ett gott värdskap.

Vi erbjuder Dig ett spännande och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.

Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse.

Publiceringsdatum
2013-09-27

Så ansöker du
 Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com

Företag
Clarion Grand Hotel Helsingborg

I  tjänsten ingår:

•  Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel
•  Väl insatt i  menyer och konceptet
•  Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
•  Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
•  Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
•  Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
•  Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
•  Rapporterar och har ett nära sammarbete till Köksmästare och F&B Manager
•  Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
•  Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2

Arbetstider och omfattning
Heltid- tillsvidare

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-10-14
Ansökan kan skickas till e-postadress: andreas.levin@choice.se
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Andreas Levin +46 42 380400 andreas.levin@choice.se

Företag
Clarion Grand Hotel

Adress
Clarion Grand Hotel
Box 1104
25111 Helsingborg

Jobbnummer
1663337

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Grand Hotel

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Grand Hotel: