Sous chef
Marstrands Havshotell AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Marstrands Havshotell AB i Göteborg,
Kungälv eller i
hela Sverige När en av våra sous chefs valt att går vidare så behöver fylla denna plats med en glad, positiv samt erfaren sous chef.
Du som söker ska vara pålitlig, effektiv och ha stort intresse av att utvecklas. Intresse både för varm och kall mat givetvis ett måste. Huvudsakliga arbetsuppgifter komma att ligga i varmkök.
Erfarenhet krävs,minst 2 år av liknande arbete.
Hos Ottos Kök är det svenska smaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är nog ingen överraskning men det finns något för alla smaker.
Vi jobbar med konferens, dagens lunch, ala carté och större fester och arrangemang så jobbet är mycket varierande vilket kräver flexibilitet.
Arbetspassen kommer att innefatta alla dagar i veckan samt kvällar.
Erfarenhet ett måste, gärna tillgång till bil för att ta sig hem sena kvällar
Publiceringsdatum2013-10-15Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse.
Så ansöker duLön enligt överenskommelse
Ansökan kan skickas till e-postadress:
par.andersson@marstrands.seFöretagMARSTRANDS HAVSHOTELL AB
AdressMARSTRANDS HAVSHOTELL AB
VARVSKAJEN 2
44030 MARSTRAND
KontorsadressVARVSKAJEN 2
MARSTRAND
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0303-240200
Jobbnummer 1677569
Observera att sista ansökningsdag har passerat.