Sous chef
Och Himlen därtill / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Och Himlen därtill i Stockholm Och Himlen Därtill ingår i samma restauranggrupp som Restaurang Imperiet och Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad. Och Himlen Därtill och Imperiet ligger i Skrapan på söder.
Och Himlen Därtill ligger på våning 25 och 26 i Skrapan med utsikt över hela Stockholm.
Matsalen består av 30 platser med två sittningar per kväll, konceptet är "Fine Dining" inom den klassiska skolan. Matlagningen är av högsta klass, kvalitén och servicen lika så.
Vi söker dig som har mat som sin passion och som vet vad hög kvalité innebär samt att du älskar mötet med människor.
Du ska vara stresstålig, gilla högt tempo och ser lösningar på allt.
Att du är lojal mot såväl kollegor som mot företaget och lätt att samarbeta med ser vi som en självklarhet, att du dessutom är en glad person, punktlig och ärlig tar vi för givet.
Du har minst 3 års erfarenhet och helst även jobbat på liknande restaurang.
Låter detta som en utmaning för dig?
Publiceringsdatum2012-08-07Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
rekrytering@restauranghimlen.seFöretagOch Himlen därtill
AdressOch Himlen därtill
c/o Imperiet
11830 Stockholm
KontorsadressGötgatan 78
Stockholm
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-660 60 68
E-postadress:
rekrytering@restauranghimlen.se Jobbnummer 1308186
Observera att sista ansökningsdag har passerat.