Sous chef

Och Himlen därtill / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Och Himlen därtill i Stockholm

Och Himlen Därtill ingår i samma restauranggrupp som Restaurang Imperiet och Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad. Och Himlen Därtill och Imperiet ligger i Skrapan på söder.

Och Himlen Därtill ligger på våning 25 och 26 i Skrapan med utsikt över hela Stockholm.
Matsalen består av 30 platser med två sittningar per kväll, konceptet är "Fine Dining" inom den klassiska skolan. Matlagningen är av högsta klass, kvalitén och servicen lika så.

Vi söker dig som har mat som sin passion och som vet vad hög kvalité innebär samt att du älskar mötet med människor.
Du ska vara stresstålig, gilla högt tempo och ser lösningar på allt.
Att du är lojal mot såväl kollegor som mot företaget och lätt att samarbeta med ser vi som en självklarhet, att du dessutom är en glad person, punktlig och ärlig tar vi för givet.
Du har minst 3 års erfarenhet och helst även jobbat på liknande restaurang.

Låter detta som en utmaning för dig?

Publiceringsdatum
2012-08-07

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: rekrytering@restauranghimlen.se

Företag
Och Himlen därtill

Adress
Och Himlen därtill
c/o Imperiet
11830 Stockholm

Kontorsadress
Götgatan 78
Stockholm

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-660 60 68
E-postadress: rekrytering@restauranghimlen.se

Jobbnummer
1308186

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Och Himlen därtill

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Och Himlen därtill: