Sous chef
Och Himlen därtill / Kockjobb / Stockholm
2012-07-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous chef" (publicerad 2012-08-07) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Och Himlen därtill i Stockholm Och Himlen Därtill ingår i Niklas Ahlbom Holding AB där även Restaurang Imperiet och Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad ingår. Och Himlen Därtill och Imperiet ligger i Skrapan på söder.
Och Himlen Därtill ligger på våning 25 och 26 i Skrapan med utsikt över hela Stockholm.
Matsalen består av 30 platser med två sittningar per kväll, konceptet är "Fine Dining" inom den klassiska skolan. Matlagningen är av högsta klass, kvalitén och servisen lika så.
I loungen på våning 26 serveras "Social Dining" dvs samma typ av matlagning fast lite enklare och maten ligger på plankor.
Vi söker dig som har mat och dryck som sin passion och som vet vad hög kvalité innebär samt att du älskar mötet med människor.
Du ska vara stresstålig, gilla högt tempo och ser lösningar på allt.
Att du är lojal mot såväl kollegor som mot företaget och lätt att samarbeta med ser vi som en självklarhet, att du dessutom är en glad person, punktlig och ärlig tar vi för givet.
Du har minst 3 års erfarenhet och helst även jobbat på liknande restaurang.
Låter detta som en utmaning för dig?
Publiceringsdatum2012-07-05Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
rekrytering@restauranghimlen.seKontaktKarl Ericsson,
rekrytering@restauranghimlen.seFöretagOch Himlen därtill
AdressOch Himlen därtill
c/o Imperiet
11830 Stockholm
KontorsadressGötgatan 78
Stockholm
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-660 60 68
E-postadress:
info@restauranghimlen.se Jobbnummer 1288237
Observera att sista ansökningsdag har passerat.