Sous Chef
Oljebaren / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Oljebaren i Stockholm Som Souschef ansvarar du för att leda personalen i det dagliga arbetet, se till att rutiner efterföljs, upprätthålla kvaliteten och medverka till den fortsatta utvecklingen av köket.
Nu söker vi en glad, kreativ och serviceinriktad Souschef till vårat kök på Oljebaren.
Tidigare erfarenhet som souschef är meriterande men då vi är ett väldigt litet team kan det också vara ett bra första steg för dig som arbetar som kock idag och vill ta dig vidare i karriären.
Vi är en liten kvarterskrog mitt i Vasastan. Vi har bara ca 60 sittplatser men här är det fullt de flesta dagar i veckan. Köket är vällagad bar/bistromat på huvudsakligen lokala råvaror med mycket sydeuropeiska influenser och mycket olivolja vilken vi även importerar och säljer i restaurangen. Vi arbetar enbart med hållbara råvaror och köper till exempel in hela kvigor vilka står för allt nötkött på menyn.
Publiceringsdatum2017-01-24Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-01
KontaktJonathan Hammarstrom
jonathanh@oljebaren.comFöretagOljebaren
AdressOljebaren
Dianavägen 33 3TR
11542 Stockholm
KontorsadressTorsgatan 48 B BV
Jobbnummer 3278280
Observera att sista ansökningsdag har passerat.