Sous Chef

Radisson Blu Scandinavia Hotel / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg

Radisson BLU Scandinavia Hotel är ett av Göteborgs ledande förstaklasshotell. Hotellet har 349 rum och en omfattande konferens- och bankettverksamhet samt restaurang och bar. Hotellet ingår i The Rezidor Hotel Group, Europas snabbast växande hotellkedja.

Är du vår nya Sous Chef ? Du arbetar direkt under Executive Chef.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
Leda och fördela arbetet i den dagliga driften
Följa våra inköpsrutiner och leverantörsavtal
Ansvara för viss personalplanering tillsammans med Executive Chef
Coacha och motivera personalen
Kontinuerligt utvärdera kvaliteten på det som produceras samt hålla sig uppdaterad på nya produkter och arbetssätt
Kontrollera hygien och följa upp egenkontrollen

DIN PROFIL:
Du har goda kunskaper i gastronomi, näringslära och köksekonomi
Du är strukturerad och effektiv.
Du har erfarenhet av att organisera,planera och utföra större produktion
Du har förmågan att fatta snabba beslut.
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Du har god datavana med kunskaper i Officepaketet
Du har erfarenhet av att dokumentera och följa hygienrutiner i enlighet
med livsmedelslagen

VI ERBJUDER:
Anställning på ett av Göteborgs marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor. Goda utvecklingsmöjligheter
Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
Tillsvidareanställning, 100% med oregelbundna arbetstider.
Start efter överenskommelse.

ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskas via e-mail senast den 30/09-2016
Skicka din ansökan till: tobias.binder@radissonblu.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare

Publiceringsdatum
2016-09-15

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-09-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Tobias Binder, Executive Chef 031-758 50 54 tobias.binder@radissonblu.com
Marina Skaby 031-7585018 marina.skaby@radissonblu.com

Företag
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Adress
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
41106 Göteborg

Kontorsadress
Södra Hamngatan 59

Jobbnummer
3048809

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Radisson Blu Scandinavia Hotel

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel: