Sous Chef
Radisson Blu Scandinavia Hotel / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg Radisson BLU Scandinavia Hotel är ett av Göteborgs ledande förstaklasshotell. Hotellet har 349 rum och en omfattande konferens- och bankettverksamhet samt restaurang och bar. Hotellet ingår i The Rezidor Hotel Group, Europas snabbast växande hotellkedja.
Är du vår nya Sous Chef ? Du arbetar direkt under Executive Chef.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
Leda och fördela arbetet i den dagliga driften
Följa våra inköpsrutiner och leverantörsavtal
Ansvara för viss personalplanering tillsammans med Executive Chef
Coacha och motivera personalen
Kontinuerligt utvärdera kvaliteten på det som produceras samt hålla sig uppdaterad på nya produkter och arbetssätt
Kontrollera hygien och följa upp egenkontrollen
DIN PROFIL:
Du har goda kunskaper i gastronomi, näringslära och köksekonomi
Du är strukturerad och effektiv.
Du har erfarenhet av att organisera,planera och utföra större produktion
Du har förmågan att fatta snabba beslut.
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Du har god datavana med kunskaper i Officepaketet
Du har erfarenhet av att dokumentera och följa hygienrutiner i enlighet
med livsmedelslagen
VI ERBJUDER:
Anställning på ett av Göteborgs marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor. Goda utvecklingsmöjligheter
Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
Tillsvidareanställning, 100% med oregelbundna arbetstider.
Start efter överenskommelse.
ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskas via e-mail senast den 30/09-2016
Skicka din ansökan till:
tobias.binder@radissonblu.comUrval och intervjuer kommer att ske löpande
Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare
Publiceringsdatum2016-09-15ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-09-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktTobias Binder, Executive Chef 031-758 50 54
tobias.binder@radissonblu.comMarina Skaby 031-7585018
marina.skaby@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Scandinavia Hotel
AdressRadisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
41106 Göteborg
KontorsadressSödra Hamngatan 59
Jobbnummer 3048809
Observera att sista ansökningsdag har passerat.