Sous chef
hotel Koster / Kockjobb / Strömstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Strömstad,
Tanum,
Dals-Ed,
Munkedal,
Bengtsfors eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos hotel Koster i Strömstad Ekenäs Hotell / Hotell Koster på Sydkoster, ca 30 minuter med färjan från torget i Strömstad, söker erfaren, matglad sous chef att stärka upp köket inför säsongen 2015.
Kosteröarna ligger cirka en halvtimmes båtresa rakt västerut från Strömstad, mitt i Sveriges maritima nationalpark Kosterhavet. Det gamla skärgårdshotellet, grundat 1905, är idag en åretrunt anläggning för både konferens och privatgäster med 78 hotellrum och en omsättningsstark restaurang. Vår uteservering har drygt 350 sittplatser + en park med större evenemang. Utbudet är lättillgängligt med kvalitetsambitioner och innefattar utekök, grill, bar, event och livescen, med ett av Västkustens bästa läge med fantastisk utsikt över Kosterfjorden.
Är du rätt person kan vi anpassa anställningen från ett par veckor under högtrycket i juli, till ett par månader, ända upp till, i stort sett heltid.
I köket jobbar vi med lokala producenter i så stor mån som möjligt, fisk och skaldjur från vår kära Kosterfjord, grönsaker egenodlar vi i vår trädgård samt från våra kolegor på Kosters trädgårdar.
Höga smaker är ledordet och råvaran står i fokus.
Minst tre års erfarenhet i yrket.
Passion och intresse för mat är ett krav.
Vi erbjuder kost och logi i våra personalbostäder samt mest soltimmar i sverige och de saltaste baden
Publiceringsdatum2015-04-01Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
ErsättningFast och rörlig lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
johan@hotelkoster.seFöretaghotel Koster
Adresshotel Koster
Hamnvägen 41
45205 Sydkoster
KontorsadressEkenäs brygga, Hamnvägen 41
Sydkoster
Visa på karta
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0526-20250
E-postadress:
johan@hotelkoster.se Jobbnummer 2230835
Observera att sista ansökningsdag har passerat.