Sommelier
Smakrike Krog / Servitörsjobb / Gotland
2008-05-19
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sommelier" (publicerad 2019-03-19) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Smakrike Krog i Gotland Smakrike Krog är en á la carte restaurang i hjärtat av Ljugarn. Vi serverar högklassig mat tillagad med omtanke i en smakfull miljö. Som en av medlemmarna i Kulinariska Gotland, ett nätverk med några av öns bästa restauranger, använder vi lokala råvaror av högsta kvalitet. Detta har resulterat i att vi sedan öppnandet 2003 blivit omskrivna i bla White Guide och Sveriges Bästa Bord.
Vi har 40 platser i matsalen, 50 på vår uteveranda och 20 i baren. Vi söker nu erfaren personal som är villig att engagera sig i våra gästers välbefinnande. Vi kan erbjuda en härlig sommar i badorten Ljugarn (4 mil från Visby) med mycket jobb och skoj i ett glatt gäng!
Inför sommarsäsongen söker vi dig som är utbildad sommelier med erfarenhet av á la carte servering. Vi ser gärna att du är en glad och flexibel person. Du har ambitioner att utvecklas inom ditt yrke och förmågan att inspirera dina arbetskamrater i dryckernas värld.
Bostad kan ordnas.
Publiceringsdatum2008-05-19KörkortskravB
Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid/Deltid
Säsongsanställning v 27-32
ErsättningFast lön
Timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-06-20
Märk din ansökan med vilken tjänst du söker.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
personal@smakrike.seKontaktRickard Hasselblad, Krögare, 070-3001254, 0498-493371 (Restaurangen),
hasselbladskok@telia.comJennie Astholt, Restaurangchef, 070-3704947, 0498-493371 (Restaurangen),
personal@smakrike.seFöretagSmakrike Krog
AdressSmakrike Krog
BOX 377
62325 LJUGARN
KontorsadressClaudelins väg 1
LJUGARN
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0498-493371
E-postadress:
info@smakrike.se Jobbnummer 224899
Observera att sista ansökningsdag har passerat.