Sommarsäsong Souschef
Sjöstadsgruppen AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sjöstadsgruppen AB i Stockholm Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.
Läs mer om oss på
https://restauranggoteborg.se/En sommar på Restaurang Göteborg!
Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.
Vi söker
Vi söker dig som har ett brinnande matintresse, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, peppar arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Då våra restauranger är välbesökta är du van att arbeta i ett stundtals högt tempo och kan växla upp när det behövs. Du är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta aktivt i service och leda köksteamet tillsammans med Köksanvarig i det dagliga arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du kvalitetssäkrar maten och ser till att alla jobbar åt samma håll.
Du jobbar tätt med Köksansvarig som är din närmsta chef samt Back of House Manager. Det största administrativa ansvaret ligger på Back of House Manager som även kommer att vara aktiv i produktion och service.
Vi tror att du har
•
Minst 5 års erfarenhet som kock eller tidigare erfarenhet som souschef från à la carte kök.
•
Naturlig ledarskapsförmåga.
• Kunskap i köksekonomi.
•
Passion och intresse för matlagning.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
•
Kvalité och service, i allt du gör.
•
Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
•
Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Publiceringsdatum2024-06-23Om företagetI koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil och stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.
Läs mer om oss på
https://restauranggoteborg.se/. Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-07-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sjöstadsgruppen AB (org.nr 556712-9613)
Arbetsplats Restaurang Göteborg
Jobbnummer 8763696
Observera att sista ansökningsdag har passerat.