Servispersonal med erfarenhet av À la carte servering sökes

Vikingagatans Restaurang Dalanisse / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Vikingagatans Restaurang Dalanisse i Stockholm

Servispersonal med erfarenhet av À la carte servering sökes

Publiceringsdatum
2024-05-16

Om företaget
Vi är en väl etablerad restaurang som fokuserar på att erbjuda en förstklassig matupplevelse till våra gäster. Vår meny består av noga utvalda rätter som tillagas med kärlek och precision för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna.

Vi söker:
Serveringspersonal med minst 2-3 års erfarenhet av À la carte servering. Vi uppskattar passion för mat och dryck samt en vilja att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse vid varje besök.

Dina arbetsuppgifter
Servera våra gäster med professionalitet och vänlighet
Förstå och kunna rekommendera våra rätter och drycker
Hantera beställningar och betalningar noggrant och effektivt

Kvalifikationer
Minst 2-3 års erfarenhet av servering inom en À la carte miljö
God kommunikationsförmåga på svenska/engelska
Teamspelare med förmåga att arbeta under tryck
Anställningsgrad:
Tjänsten är på 50-100% beroende på önskemål och tillgänglighet.

Så ansöker du
Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du skulle passa för rollen till restaurangdalanisse@gmail.com

Vi ser fram emot att få välkomna en passionerad och erfaren servitris/servitör till vårt team!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-06-10
E-post: restaurangdalanisse@gmail.com

Arbetsgivare
Vikingagatans Restaurang Dalanisse, https://dalanisse.se/
Vikingagatan 7 (visa karta)
113 42  STOCKHOLM

Jobbnummer
8683147

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Vikingagatans Restaurang Dalanisse

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Vikingagatans Restaurang Dalanisse: