Servis Kitchen & Table på Clarion Hotel Arlanda
Clarion Hotel Arlanda / Servitörsjobb / Sigtuna
2013-06-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Servis Kitchen & Table på Clarion Hotel Arlanda" (publicerad 2015-05-28) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Arlanda i Sigtuna,
Stockholm,
Göteborg eller i
hela Sverige Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade 1 November 2012 och ligger i anslutning till Sky City på Arlanda Flygplats. Vår ambitionen är att bli Europas bästa flygplatshotell. Hotellet har 414 rum, 44 möteslokaler och 2 restauranger. Den mest spektakulära är vår a'la carte restaurang Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson som ligger högt upp i hotellet med en fantastisk utsikt mot landningsbanorna.
Hotellet ingår i hotellkedjan Clarion Hotels. Clarion Hotels består av internationella fullservice hotell, centralt belägna i större städer eller vid flygplatser. Servicen är personlig, engagerad och informell i en formell atmosfär. Hotellen erbjuder moderna och klassiska rum, restauranger, barer samt konferens - och mötesfacilteter.
Vi behöver nu förstärka vårt teamet med ytterligare duktiga medarbetare fyllda av passion, personlighet och kreativitet. VÃ söker därmed servis personal till vår Kitchen & Table by Marcus Samuelsson restaurang.
Du uttrycker passion genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Kreativitet tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är personlig och engagerad i allt och alla du möter och bjuder på dig själv.
Kitchen & Table öppnades den 1 November och håller på att skaffat sig en mycket bra position på marknaden. Nu söker vi servispersonal som vill vara med och utvecklas med oss och brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse när de besöker oss.
Du har ett par års erfarenhet av \xC3 la carte servering och är väl dryckesorienterad.
The Kitchen of Marcus Samulesson brings flavours of Manhattan to your table.
Det är en blandning av kulturer, människor, livsstilar och mat som gör livet på Manhattan så fantastiskt. Var och en med sin egen unika smak.
Kitchen & Table, vårt nya restaurangkoncept på våning tolv, by Marcus Samuelsson bjuder på intressanta smaker från Manhattan, tillagade på svenska råvaror. Vi tror på att Fine Dining ska vara Fun Dining och strävar efter att skapa möten; med personalen, det öppna köket och framförallt gästerna runtomkring. Med familjära miljöer bjuder vi på lokala klassiker med internationell standard och smak
• Kitchen & Table tar med sig Manhattans multikulturella atmosfär av smaker och dofter. För en del av gästerna helt okända och spännande rätter med influenser från olika delar av världen. På menyn finns även lokala specialiteter med säsongens råvaror från gårdarna runt Sigtuna, säger Marcus Samuelsson, Co-operator, Kitchen & Table.
Publiceringsdatum2013-06-03Arbetstider och omfattningEnligt schema
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-09-03
Ansökan kan skickas till e-postadress:
madelene.bjornberg@choice.seKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMadelene Björnberg +46 701497552
Marc Forth +46 702115365
FöretagClarion Hotel Arlanda
AdressClarion Hotel Arlanda
Ringvägen 98 A
19045 Stockholm-Arlanda
Jobbnummer 1572800
Observera att sista ansökningsdag har passerat.