Servicemedarbetarbetare Måltid, Vrinnevisjuhuset

Sodexo AB / Chefsjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping, Finspång, Linköping, Katrineholm, Åtvidaberg eller i hela Sverige

Sodexo AB söker kockar, restaurangbiträden och måltidsvärdar som vill arbeta hos oss i sommar men även vikarier som kan hoppa in vid frånvaro hos vår ordinarie personal vid andra tider.

Centralköket och restaurangen ligger på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter som kock består av att laga mat till patienter och restaurang, disk och städ vid behov, egenkontroll och övriga i kök förekommande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter som restaurangbiträde i kök eller restaurang består av disk, städ, lättare matlagning, råkostberedning, servering, egenkontroll och övriga i kök förekommande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter som måltidsvärd på avdelning består av servering,disk, städ, beställning av varor och portioner från kök samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.



Kvalifikationer/krav:

• Kock- Kockutbildning minst 2 år, erfarenhet av arbete med mat på sjukhus är meriterande, kunskap om livsmedelshygien och specialkoster
• Restaurangbiträde- Erfarenhet inom kök och restaurang, kunskap om livsmedelshygien, arbete med mat på sjukhus är meriterande
• Måltidsvärd- Erfarenhet inom kök/restaurang, kunskap om livsmedelshygien

Publiceringsdatum
2017-03-10

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som:

• Har ett gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienter och gäster i fokus
• Är flexibel och serviceinriktad
• Har god samarbetsförmåga
• Är ansvarfull

Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning. Arbetet är förlagt dag/kväll och helger.

Har du frågor kontakta Kökschef Staffan Lundberg staffan.lundberg@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 31 mars. Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg.

Ansökningar inkomna på annat sätt behandlas inte.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat

Ersättning
Lön enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Dalvägen 22
16903 Solna

Kontorsadress
Dalvägen 22

Jobbnummer
3368898

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: