Serveringspersonal till Almåsa Konferens
Almåsa Konferens, Iriskoncernen / Servitörsjobb / Haninge
2008-04-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Serveringspersonal till Almåsa Konferens" (publicerad 2009-01-14) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Almåsa Konferens, Iriskoncernen i Haninge Vi söker dig som vill arbeta på en konferensanläggning där gästens välbefinnande är främsta målet. Vi är ett ungt team som jobbar på Almåsa, var och en med sin kompetens som tillsammans blir ett serviceinriktat team.
På Almåsa finns måltidsupplevelsen Svartkrogen.
Vi söker nu serveringspersonal, 80 % med möjlighet att arbeta upp till heltid.
Vi ser helst att du jobbat några år och har erfarenhet inom servering, ett extra plus är hotellprogrammet Techotel.
Körkort är ett önskemål då inga kollektiva färdmedel finnes.
Arbetstiden är förlagd både dag, kväll och helg då Almåsa har öppet 365 dagar om året. Under sommar, jul/nyår och påsk har vi synskadade weekendgäster. Övriga dagar gästas vi av konferensgäster.
Almåsa ägs av SRF och ingår i Iriskoncernen. Vi är medlemmar i Svenska Möten och SHR.
Almåsa;s vision är att som alla sinnenas och tillgänglighetens anläggning, vara en förebild för andra hotell- och konferens-anläggningar.
Publiceringsdatum2008-04-08KörkortskravB
Anställningstyp/arbetstiderTills vidare
Heltid/Deltid
tillsvidaretjänst, schemalagd arbetstid, dag och kväll, vardag samt helg. 80%.
ErsättningFast lön
Lön enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-04-20
Frågor besvaras av Anders Springe, eller Gina Andersson.
Ange följande referens när du ansöker: Service
Ansökan kan skickas till e-postadress:
britt-marie.flink@almasa.iris.seFöretagAlmåsa Konferens, Iriskoncernen
AdressAlmåsa Konferens, Iriskoncernen
13791 VÄSTERHANINGE
KontorsadressAlmåsa
VÄSTERHANINGE
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0850040480
E-post:
Jobbnummer 186139
Observera att sista ansökningsdag har passerat.