Serveringspersonal Julbordet
Ulriksdals Wärdshus / Servitörsjobb / Solna
2011-10-07
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Serveringspersonal Julbordet" (publicerad 2013-10-30) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ulriksdals Wärdshus i Solna,
Stockholm,
Danderyd eller i
hela Sverige Ulriksdals Wärdshus, med utsikt över Edsviken och Ulriksdals Slottspark, byggdes 1868.
Vi har öppet året om till lunch och middag.
A la carte matsalen rymmer 120 gäster, Drottning Silvias
Paviljong 60.
En trappa upp i vår festvåning ordnar vi luncher och middagar för maximalt 120 gäster.
Under julbordsperioden serverar vi Stockholms bästa och mest kända julbord till 18 000 gäster mellan 18/11 och 24/12.
Vi söker serveringspersonal som :
• har erfarenhet från större restaurang.
• har erfarenhet från a la carte-servering och julbord.
• tar ansvar för sig själv och att de tilldelade arbetsuppgifterna blir utförda som överenskommet.
• känner sig bekväm i sin roll som servitör/tris samt stolt och glad över sitt yrkesval.
• kunskaper och stort intresse för vin och mat samt försäljning
Vi ser fram emot din ansökan.
Tjänsterna utlyses endast via arbetsförmedlingen.
Publiceringsdatum2011-10-07Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid/Deltid
julbordsperioden 18/11-24/12 2011
ErsättningFast lön
Timlön enligt avtal eller överenskommelse, kompetens betalas bra
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-11-15
Skicka din ansökan per e-post.
Ange följande referens när du ansöker: julbords servitör/tris
Ansökan kan skickas till e-postadress:
info@ulriksdalswardshus.seKontaktGunnar Ström, 08-85 08 15 (Telefon),
info@ulriksdalswardshus.seFöretagUlriksdals Wärdshus
AdressUlriksdals Wärdshus
17079 SOLNA
KontorsadressUlriksdals Slottspark
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-85 08 15
E-postadress:
info@ulriksdalswardshus.se Jobbnummer 1048710
Observera att sista ansökningsdag har passerat.