Serverings plockare

Rydbergs Bar & Matsal Aktiebolag / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Rydbergs Bar & Matsal Aktiebolag i Stockholm

Du kommer att ha ett pulserande jobb i kärnan av Stockholm city på en restaurang som vi kan stolt påstå att vi är några av Stockholms äldsta krogar. Restaurangen har funnits sedan år 1988 och serverat svenskt husman kost till lunch. Vi söker en person som brinner för service yrket och vill lära sig att bli en bra servitör eller servitrice. . Ditt jobb kommer att vara under lunch tid från 10,30 till 16,00 och innebär att plocka brickor efter gästerna, duka matsalen och utföra andra utgifter i matsalen. Du behöver inte ha erfarenhet inom service men det är bra om har jobbat inom restaurang förut.Vi tar gärna emot kandidater som är berättigad till nystartsjobb. Ange detta i din ansöka om du är berättigad eller inte.Bifoga gärna en bild på dig själv i din ansöka Vi söker en person som brinner för service yrket och vill lära sig att bli en bra servitör eller servitrice. Ditt jobb kommer att vara under lunch tid från 10,30 till 16,00 och innebär att plocka brickor efter gästerna, duka matsalen och utföra andra utgifter i matsalen. Du behöver inte ha erfarenhet inom service men det är bra om har jobbat inom restaurang förut. Du som söker ska kunna prata svenska.Vi tar gärna emot kandidater som är berättigad till nystartsjobb. Ange detta i din ansöka om du är berättigad eller inte.

Publiceringsdatum
2019-06-05

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-07-19
Ange följande referens när du ansöker: Lunch Plockare

Företag
RYDBERGS BAR & MATSAL AKTIEBOLAG

Kontorsadress
Drottninggatan 88

Jobbnummer
4819246

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Rydbergs Bar & Matsal Aktiebolag

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Rydbergs Bar & Matsal Aktiebolag: