Sektionschef Måltider
Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu i Göteborg Förvaltningen Regionservice är Västra Götalandsregionens interna serviceleverantör. Vi levererar service inom administration, hjälpmedel, inköp och upphandling, telefoni, materialförsörjning, måltider, städ, transporter, tryckeri, tvätteri och vaktmästeri. Genom dialog och ständig utveckling uppfyller vi våra kunders behov av effektiva servicetjänster. Engagerade medarbetare och ledare är en förutsättning för att nå vår vision; att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Publiceringsdatum2015-01-26BeskrivningEnheten Måltider är en del av område Gemensam Produktion och ansvarar för produktion av patient- och restaurangmåltider i Västra Götalandsregionens sjukhuskök; SU Sahlgrenska, SU Östra, SU Mölndal, Frölunda Specialistsjukhus, SÄS Borås, SkaS Skövde, Kungälvs sjukhus, Alingsås lasarett, NÄL Trollhättan samt Uddevalla sjukhus.
Vårt uppdrag är att leverera ett professionellt måltidskoncept med hög kvalitet på varor och tjänster. Med kunden i fokus vill vi bidra till en helhetsupplevelse där krav på både smak, hälsa och etik tillgodoses. Vårt mål är att vi ska bli Sveriges ledande leverantör av goda och hållbara patientmåltider.
Under 2015 kommer en ombyggnation av Sahlgrenskas kök att genomföras. Syftet med ombyggnationen är att skapa ett multifunktionellt kök där både nylagade varma rätter ska serveras och produktion av kylda enportionsrätter tillverkas.
Dina arbetsuppgifterVi söker dig som vill vara med och ansvara för utvecklig av måltidsproduktionen samt restaurang och catering verksamheten på Sahlgrenska sjukhuset. Inledningsvis ska du också ansvara för evakuering och produktion under tiden som det nya köket byggs om och därefter starta upp det nya köket.
Som sektionschef är du andra linjens chef och har ansvaret för sektionens samlade resultat avseende ekonomi, personal och verksamhet. I arbetet ingår att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. Du ansvarar för att säkerställa att sektionen arbetar professionellt och i enlighet med verksamhetens mål och gällande riktlinjer och rutiner. Du som sektionschef ska leda och utveckla köket för att möta framtidens krav på flexibla måltider till vården. I detta arbete ska du ha visioner och idéer för framtiden. Du ska omsätta mål till verklighet och tillsammans med och genom dina medarbetare driva utvecklingsarbete. Sektionschefen är underställd enhetschefen och ingår i Måltiders ledningsgrupp där chefer för regionens sjukhuskök är med.
KvalifikationerDu har högskoleutbildning med examen från kostvetarprogrammet med kompetens inom livsmedelskunskap, måltidsproduktion inom storkök, dietetik, ledarskap och produktionsekonomi eller utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet, med minst tre års erfarenhet av att vara chef avseende personal, ekonomi och verksamhetsansvar, gärna inom måltidsområdet.
Västra Götalandsregionens chefskriterier ligger som grund för denna rekrytering.
Chefskriterierna är;
• Värdegrundsbaserat chefskap
• Mål & resultatorienterat chefskap
• Kommunikativt chefskap
• Utvecklingsorienterat chefskap
Du har erfarenhet av produktion inom kök samt kunskap i produktion-, kost- och dietfrågor. Vi förutsätter att du är väl insatt i produktionsplaneringsprogram för storköksproduktion och har erfarenhet av att arbeta med detta.
Vi utgår ifrån att du:
• är mål- och resultatinriktad med förmåga att balansera dessa
• har förmåga att vara analytisk och tänka strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv
• har förmåga att uppmuntra och ta tillvara förslag till förbättringar, nytänkande och utveckling
• har förmåga att skapa goda relationer både med medarbetare och kunder
Erfarenhet av att leda arbetsgrupper i förändring är meriterande.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på
http://www.vgregion.se/PV2021Så ansöker duVästra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Arbetstider och omfattning100%. Tillträde: 2016-06-01 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Ersättningmånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-15
Ange följande referens när du ansöker: 2015/187
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktLinda Martinsson, enhetschef 0700-82 35 24
Facklig kontaktCarina Hammarberg, Ledarna 0704-73 24 57
Ingrid Martinsson, Kommunal 0708-81 91 11
Egil Krog, Vision 0733-12 33 98
FöretagRegionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska Sjukhuset
AdressRegionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska Sjukhuset
Diariet, Regionens Hus
54287 Mariestad
KontorsadressDiariet, Regionens Hus
Jobbnummer 2142288
Observera att sista ansökningsdag har passerat.