Scandic Skogshöjd söker Restaurangchef
Scandic Skogshöjd / Chefsjobb / Södertälje
2015-01-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Scandic Skogshöjd söker Restaurangchef" (publicerad 2016-04-01) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Södertälje,
Salem,
Ekerö,
Nykvarn,
Botkyrka eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Skogshöjd i Södertälje Att jobba på Scandic
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Hotell Scandic Skogshöjd ligger i centrala Södertälje och endast 30 minuters bilresa från Stockholm. Scandic Skogshöjd är ett konferenshotell med 225 hotellrum samt ett 500 kvm spa och ligger vid foten av Torekällberget. Vi har en fantastisk konferensavdelning bestående av 17 grupprum och 10 konferenslokaler, där den största tar 350 personer. Restaurang som kan ta emot 250 gäster i matsalen och 110 gäster i den angränsande festvåningen.
I anslutning till matsalen ligger cocktailbaren. Vi har även nattklubben Olga's som idag används till arrangemang och konferensgrupper.
Nu söker vi dig - en driven ledare som vill utveckla vår restaurangverksamhet!Du gillar att ta ansvar, har ett gott värdskap och vill bidra till en glädjefylld miljö som ger energi åt både kollegor och gäster.
Publiceringsdatum2015-01-08ArbetsuppgifterNu söker vi en kunnig och erfaren chef som ska vara ansvarig för frukost, lunch- och kvällsverksamheten i restaurangen. Som Restaurangchef har du budget- och personalansvar och rapporterar till hotellets Food & Beverage Manager. I tjänsten ingår att se till så att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Vidare så är du operativt ansvarig för restaurangens drift och bemanning samt inköp av dryck. Du ingår i hotellets driftsgrupp. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.
Personlig profil
Vi ser att du har minst sju års erfarenhet av arbete i restaurang och har de grundläggande kunskaper i ekonomi som krävs. Du har tidigare arbetat i ledande befattning samt behärskar engelska i tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i Micros kassasystem.
Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare med ett naturligt intresse för andra människor. Du trivs med att leda och utveckla dina medarbetare. Som Restaurangchef är det viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig samt har ett utpräglat sinne för detaljer. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Carina Waldahl på telefon +46 8 517 391 26.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Arbetstider och omfattning40 Månadslön
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktCarina Waldahl +46 8 517 391 26, +46 709 735 862
FöretagScandic Skogshöjd
AdressScandic Skogshöjd
Box 45
15121 Södertälje
KontorsadressTäppgatan 15
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2120326
Observera att sista ansökningsdag har passerat.