Scandic Rubinen söker Köksmästare

Scandic Rubinen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandic Rubinen i Göteborg

VILL DU RÖRA OM I GRYTORNA PÅ SCANDIC RUBINEN?

Få saker påverkar oss lika mycket som vällagad mat och dryck. Det vet vi på Scandic Rubinen.  Vi söker nu en ny Köksmästare som har ett brinnande intresse för kombinationen mat och service. Är du den köksmästare som kan lyfta vårt kök till nya höjder? Då vill vi träffa dig!

Scandic Rubinen

Scandic Rubinen, mitt på Avenyn i Göteborg, är ett av Scandic koncernens flagship hotell. Med sitt centrala läge är hotellet en utmärkt plats för affärsresenärer, barnfamiljer, sportgrupper och weekendgäster som vill ha nära till möten, nöjen, kultur, shopping och storstadspuls. Med sina 289 hotellrum och vackert inredda 5600 kvm, andas hotellet urban sensualism och hemtrevlig elegans med en mix av färg, form och detaljer.

När våra gäster önskar svalka sin gom eller mätta sina magar, kan de välja på vår servering Ruby Bar eller på vår fantastiska takbar på 7:e våningen. Här är det bara att luta sig tillbaka med en storslagen utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn.

Publiceringsdatum
2015-06-24

Om tjänsten
När vår nuvarande köksmästare kliver vidare i sin karriär, söker vi vår nästa stjärna som vill utvecklas, utmanas och utmana!

Som köksmästare ansvarar du för vårt kök samt nya och befintliga koncept, samtidigt som du skapar lönsamhet i verksamheten genom effektiva arbetsmetoder. Du rapporterar till vår Food & Beverage manager och ansvarar för ett team på 6 kockar.

Passion för service är en självklarhet för dig - likväl gentemot gäster och medarbetare som kollegor. Du känner lika starkt som vi gör för vårt dagliga löfte till våra gäster och kollegor -  "Vi vill att Du ska må bra hos oss!".

För att lyckas i rollen som köksmästare hos oss på Rubinen tror vi att:

• Du är innovativ, älskar mat, smak och upplevelser
• Du har en flerårig erfarenhet i ledande position inom kök, där det är meriterande att ha arbetat med större restaurang- konferensanläggningar.
• Du är en engagerad och driven person som ser till både detaljer och helheten och motiverar ditt team att göra detsamma.
• Du har ett genuint intresse av ledarskap, där din stil är kommunikativ och coachande, genom vilken du utmanar och skapar resultat. Erfarenhet av ledarskap i en ledande befattning är ett krav.
• Du har tydliga personliga värderingar som stämmer överens med Scandics värderingar och du kan visa på hur de genomsyrar ditt arbete.
• Du har gedigen kunskap om lagar kring livsmedelshygien

Om det här stämmer in på dig och Du vill ta ett utmanande utvecklingssteg inom Food & Beverage området hos Sveriges ledande hotellkedja - då vill vi höra från Dig!

Tjänsten är tillsvidare och på 100%. Startdatum är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

We attract, recruit and develop, casual, creative, caring & competitive people,

people who love giving service and has potential for more!

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare Tillsvidare

Ersättning
Enligt överenskomelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-07-24
Ansökan kan skickas till e-postadress: jesper.fahlen@scandichotels.com
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Jesper Fahlén +46 31-751 5439, +46 709-735699

Företag
Scandic Rubinen

Adress
Scandic Rubinen
Box 53097
40014 Göteborg

Kontorsadress
Box 53097

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2355493

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandic Rubinen

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandic Rubinen: