Scandic Grand Hotel söker Restaurangchef

Scandic Scandic Grand Hotell / Servitörsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandic Scandic Grand Hotell i Örebro

På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre.

Scandic Grand Hotel i Örebro är ett idealiskt hotell för affärsresenärer, konferenser och event, centralt beläget nära Conventum och södra station. Hotellet har 221 rum, 7 st konferenslokaler, restaurang, bar, Grand Veranda, gym och relaxavdelning. Läs mer om hotellet på scandic.se.

Nu söker vi dig drivna ledare som vill vara med och utveckla vår restaurangverksamhet. Vi ser att du har minst 6 års erfarenhet av en ledande roll inom restaurang. Du kommer att få arbeta med lokala försäljnings- och marknadsförings projekt och du förväntas ta en aktiv roll i anläggningens övergripande strategiska arbete. Rollen innebär ett resultat- och personalansvar för restaurang, disk och frukost.

Du har lätt för att arbeta mot gemensamma mål, är en naturlig ledare, rak och tydlig i ditt ledarskap, skapar förutsättningar, är entusiasmerande, drivande och kvalitetsfokuserad. Du ser till att gästen är i fokus samt skapar ett bra samarbete med övriga avdelningar på hotellet. Du är kostnadsmedveten, driver merförsäljning och van vid att sälja in din produkt. Du är duktigt på personalplanering och timoptimering för att kunna ge den bästa servicen och bästa resultatet. Du ansvarar för bemanningen i restaurangen och disken.

Som en del av driftsgruppen har du förmågan att se hela hotellets behov och vara ett föredöme för hotellets personal. Du fördelar din arbetstid på bästa sätt och detta innebär både kvällsarbete och tidiga mornar, vardagar och helger.  Erfarenhet av Micros är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en utvecklad känsla för service och är flexibel.

Som restaurangchef har du budget- och resultatansvar, du ansvarar för inköp, inventering, samt att verksamheten följer Scandics koncept. Du har ett övergripande kassaansvar och det ingår även administrativa sysslor I tjänsten. Du ansvarar för att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle. 

Tjänsten omfattar heltid 100% och du rapporterar till hotellets Driftschef. 

Till restaurangchefen rapporterar shiftledare i restaurangen samt frukostansvarig.

Publiceringsdatum
2013-11-04

Kontaktuppgifter för detta jobb
Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Driftschef Katarina Blomquist på tel 0709-73 59 17 eller via e-post: katarina.blomquist@scandichotels.com .

Urvalet kommer att ske löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt.

Arbetstider och omfattning
Heltid, Tillsvidare

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-11-20
Ansökan kan skickas till e-postadress: katarina.blomquist@scandichotels.com
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Katarina Blomquist +46 197674300, +46 709735917

Företag
Scandic Scandic Grand Hotell

Adress
Scandic Scandic Grand Hotell
Box 8112
70008 Örebro

Jobbnummer
1693775

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandic Scandic Grand Hotell

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandic Scandic Grand Hotell: