Samordnare/köksmästare till Kostavdelningen USÖ

Örebro läns landsting / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen ansvarar för kostproduktionen till patienter vid länets sjukhus i Karlskoga, Lindesberg och Örebro samt ett antal personalrestauranger. Som övergripande mål har avdelningen "att servera landets godaste mat på sjukhus". Till avdelningen på USÖ söker vi en samordnare/köksmästare. Din funktion kommer att ha stor betydelse, för att vi ska nå detta mål. Miljöfrågor är en viktig del i avdelningens arbete. Vi arbetar ständigt med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Publiceringsdatum
2014-01-09

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driftig samordnare/köksmästare till Universitetssjukhuset, Örebro. Ditt uppdrag blir att svara för driften och kvalitetssäkra processer i produktionen, så att måltiderna lever upp till vårt övergripande mål, "att servera landets godaste mat på sjukhus". I ditt uppdrag ingår att delta i vår länsövergripande menyplaneringegrupp, där vi planerar menyer för hela måltidsverksamheten. För dig som ser en utmaning i samspelet mellan kreativitet, nytänkande och traditioner är det här rätt miljö. I dina arbetsuppgifter ingår HACCP.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning inom livsmedel- och matlagningsteknik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har minst 4 års erfarenhet av matlagning och kulinarisk kunskap. Arbetet kräver god kommunikation, engagemang, kreativitet, flexibilitet, en positiv människosyn samt förmåga att lösa dagliga frågor tillsammans med medarbetarna. Du är uthållig och är bra på att samarbeta. Du har förmåga att lyssna in och tolka kundernas önskemål och förväntningar. Genom din drivkraft är du ett stöd i utvecklingen av våra medarbetare samt har förmåga att inspirera. Social kompetens värdesätter vi högt. Erfarenheter av att ha arbetat med kostdataprogram Matilda samt ekonomifrågor är meriterande. Vi erbjuder ett spännande arbete, där du kommer att få möjligheten att vara med och påverka kostverksamhetens utveckling.

Anställningsform
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-01-29
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:2
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Artmark, Samuel, Avdelningschef 019-6027280
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal 019-6021485
Berglund, Christina, (facklig) Vision 072-2492755

Företag
Örebro läns landsting

Adress
Örebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro

Jobbnummer
1744962

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro läns landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro läns landsting: