Runner, Kafé
Stiftelsen Rosendals Trädgård / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Rosendals Trädgård i Stockholm Som runner ansvarar du för att skära upp kakor och bröd, hämta in bageriprodukter från vårt vedugnsbageri, koka kaffe och te samt och se till att vårt buffébord av bröd, smörgåsar och bakverk hela tiden är fyllt, städat och ser inbjudande ut. Du fyller även på med koppar, glas, bestick servetter och dryck samt svarar på gästfrågor. Du jobbar nästan uteslutande i matsalen. Vid dagens början planerar du upp din dag utifrån hur mycket du uppskattar att det kommer att gå åt av respektive produkt och på slutet av dagen beställer du i samråd med kaféansvarig nytt för morgondagen samt hämtar ut ur våra frysar; så ett visst logistiskt "ligga steget före" tänk är av vikt.
Du är snabb och stark. Du är energisk, glad och optimistisk. Du får en kick av att ligga steget före och arbeta i tempo.
Du är en god värd, mot kollegor och gäst, prestigelös. Du tar ett stort ansvar för dina arbetstider och de sysslor du förväntas göra.
Du kanske har arbetat på kafé med många gäster, Snabbmatsrestaurang, eller liknande där du förstått betydelsen av att arbeta i en miljö med högt tryck.
Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 30 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa.
På Rosendals Trädgård tar vi inga genvägar. Här värnar trädgårdsmästare, florister, kockar, bagare, snickare och biodlare om det äkta hantverket. Vi ser en ära i att få göra saker helt från grunden. Vi älskar att jobba med naturens egna processer: Att lägga och sköta komposten efter konstens alla regler, att vårda surdegen för att hålla den vid liv, att grädda bröden i stenugn eldad med björkved. Eller att i veckor vänta på att den syrade kålen ska bli precis perfekt att serveras på dagens lunchmeny.
Varaktighet, arbetstid
Varannan helg med start någon gång i mars, det finns möjlighet till mer om solen skiner och önskan från din sida finns. Vår högsäsong löper mellan maj och sista september vi ser helst att du jobbar större delen av denna period heltid.
Publiceringsdatum2017-01-26ErsättningTimlön, vi följer Visitas och HRFs riktlinjer
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-25
Kontaktchristopher beskow
christopher@rosendalstradgard.seFöretagStiftelsen Rosendals Trädgård
AdressStiftelsen Rosendals Trädgård
ROSENDALSTERRASSEN 12
11521 STOCKHOLM
KontorsadressRosendalsterrassen 12
Jobbnummer 3284566
Observera att sista ansökningsdag har passerat.