Restaurant Manager K&T

Clarion Hotel Wisby / Chefsjobb / Gotland
2018-03-09
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurant Manager K&T" (publicerad 2018-08-08) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Gotland, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Borgholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Wisby i Gotland, Stockholm eller i hela Sverige

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!



Restaurant Manager Kitchen & Table

Kom och skapa Fun Dining med oss!
I Kitchen & Tables restaurang och bar erbjuder vi spännande smaker och en skön, avslappnad atmosfär.

Kitchen & Table är en del av Clarion Hotel Wisby som är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns på 19 Clarion Hotel i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som driver flertalet restauranger bland annat The Red Rooster i New York. Kitchen & Table levererar smaker med inspiration av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland.

Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit. Vi söker en passionerad Restaurant Manager för den dagliga driften till vår restaurang Kitchen & Table. Med personlig service ser du till att våra gäster får ett bemötande utöver det vanliga. Gästfokus, lyhördhet och problemlösningsförmåga är egenskaper vi söker.

Vågar du anta utmaningen?

Restaurant Manager Kitchen & Table har som huvudansvar att:

Jobba mot uppsatta mål för både personalnöjdhet, gästnöjdhet och effektivitet.



Arbetets innehåll kan variera, här kommer några exempel.

• Deltar i driften dagligen inklusive helger och vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Kontinuerligt arbeta aktivt i vårt bokningssystem och ansvarar för att avdelningen alltid är pålästa inför kommande service.
• Arbeta aktivt med målstyrning och prognoser - intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning. Alla i avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet.
• Schemaläggning, upplärning, utbildning, utvecklingssamtal och löneredovisning.
• Leda och fördela arbetet
• Arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Ansvara för att löpande följa upp gästnöjdheten i vårt servicesystem Loopon, Tripadvisor etc. och snabbt agera vid behov för återkoppling och kompensationer.
• Dutytjänstgöring efter angivet dutyschema
• Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på www.kitchenandtable.se/wisby

FoB Manager Sophia Lindell sophia.lindell@choice.se

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas i förväg.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-03-09

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-03-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel Wisby

Adress
Clarion Hotel Wisby
Strandgatan 6
62124 Visby

Kontorsadress
Strandgatan 6

Jobbnummer
4013004

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Wisby

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Wisby: